19.8.08

Har du wordlet i dag?


Dagens absolutte favoritleg rundt omkring i bloglandskabet må uden tvivl være Wordle! Jeg har indtil videre spottet wordling hos Anita, Anne, MrsCute, Catarina og Fru Nielsen. Lur mig om ikke der er kommet flere til, inden dagen er omme.
Jeg har selvfølgelig også moret mig med overspringshandlingen (klik på billedet for at se det i større format). Rart at se, at 'glad' er et af de fremhævede ord.
Det er harmløse løjer, og egentlig meget skægt, men jeg er nu lidt skuffet over, at den tilsyneladende kun inkluderer de seneste par indlæg og ikke hele bloggen. Se dét kunne have været sjovt.
Og så forstår jeg ikke helt at funktionen med at fjerne alle de mest almindelige danske ord ikke har fanget 'så'...det er da et temmelig almindeligt ord, er det ikke?

8 kommentarer:

 1. Ja, jeg har wordlet, men med 3 indlæg er det jo ikke fordi det er voldsomt repræsentativt for hvad bloggens indhold på sigt. Så jeg overvejer stadig om "værket" er værd at lægge ud. Men på den anden side .. hvorfor ikke?
  Det er jo som du siger, harmløse løjer.

  SvarSlet
 2. ja jeg har da også været i legeland...

  SvarSlet
 3. Ingen software er perfekt. Måske ordet "så" ikke er "så" almindeligt, men er en uvane nogle af os har, "så".
  Du kan fjerne et ord ved at context-"klikke" (højreklikke) mens markøren står på ordet.

  SvarSlet
 4. >Bitten
  Jeg syntes det sjoveste var at randomisere og se, hvilke designs, der dukkede op. Netop fordi jeg ikke synes, ordskyen repræsenterer min blog men blot nogle få indlæg... men din idé med at lave en plakat er slet ikke så tosset. Og man kan jo bare uploade alle sine yndlingsord. Og favorityndlingene kan skrives flere gange...kun fantasien sætter vist grænser.

  >Shabby
  Du lod dig altså også friste :-)

  >Donald
  Den lille detalje havde jeg ikke fanget - for så havde jeg da fluks fjernet url'en. Og 'så'.

  SvarSlet
 5. Hej..fandt din wordle og skulle også lige prøve, men kunne ikke engang finde ud af at ligge billedet over på min blog, så .. men i grunden en fed idé at lave et billede/ en plakat. Tak for linket og ideen.

  SvarSlet
 6. >Dorthe
  Velkommen til!
  Jeg kunne helle rikke lure, hvordan jeg skulle gøre, men endte emd at lave et screendump (Print Scrn) og beskar billedet i Photoshop, inden jeg lagde det på bloggen. Der er sikkert en lettere måde, men den fandt jeg ikke lige.
  Idéen med plakaten vil jeg ikke tage æren for, den tilfalder til fulde Bitten. Men ídéen er god, ikke?

  SvarSlet
 7. Det kunne være spas, hvis skyen kunne få form som et skib...

  SvarSlet
 8. >Ronnie
  Hvor hyggeligt at se dig i kommentarfeltet :)
  Og ja, det kunne være skægt, hvis man kunne facontilpasse - men så ville vi vist være ude i en overspringshandling af de lidt værre...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!