19.8.08

Pony-passiar


Mens japanske turister knipsede løs med H.C. Andersen i søgeren, faldt jeg pladask for dette usædvanlige motiv (stedet taget i betragtning).
Lige bag statuen gik en lille brun pony og hyggede sig, tilsyneladende upåvirket af larmen fra trafikken og den ivrige fotografering ved mindesmærket for den gamle digter.
Det er ikke hver dag man spotter en hest på græs midt i indre by! Men hvor skulle turisterne vide det fra?
Jeg måtte nødvendigvis spørge dens menneske, om den tit fik sig en lille snack langs boulevarden, men svaret var, at den normalt holdt til på en legeplads og blot var taget til rådhuspladsen for at deltage i Store Legedag, som løber af stabelen hele dagen i dag.

8 kommentarer:

 1. Stakkels lille kræ - hvad pokker laver den dog der ved Rådhuspladsen? Måske den bor oppe i en lejlighed, eller inde på rådhuset?

  SvarSlet
 2. Der var du hurtig Madame!
  Jeg skulle lige finde linket til Store Legedag og inden jeg havde fået redigeret indlægget, havde du lagt en kommentar :-) Men nu fremgår svaret på dit spørgsmål altså af indlægget.

  SvarSlet
 3. Jeg havde bestemt også undret mig og jeg havde sikkert også spurgte. Jeg reagerede lige som Madame. Jeg synes nemlig ikke at heste hører til inde i byen. Det gælder også de stakkels politiheste. Ja, det ser hyggeligt ud - set fra vores synsvinkel. Men hvis hestene kunne udtrykke deres mening og selv vælge, så tror jeg ikke at de har lyst til at slåes med vrede demonstranter osv.

  SvarSlet
 4. Jens, jeg er enig mht. politihestene!!!
  Men den lille pony her gik og gumlede fredeligt og så ikke synderligt stresset ud. Den skulle selvfølgelig heller ikke slås mod demonstranter ;-)

  SvarSlet
 5. Årh, hvor jeg saaaavner København lige nu... suk.

  SvarSlet
 6. Hesten er faktisk min nabo fra bondegården der nærmest er min nabo :-)

  SvarSlet
 7. Er der stadig beredne politibetjente? Du milde moster!
  Så dejligt et billede, alt så!

  SvarSlet
 8. >Bitten
  Så kom fluks forbi - okay, så efter på fredag - men næsten fluks :-)

  >Shabby
  Hvor pudsigt! Ham der holdt tømmen sagde, at hesten normalt gik på en bemandet legeplads, men så bor den måske på gården?

  >Donald
  Vist ikke her i landet? Men i USA fx har de da ikke lagt vanen fra sig endnu.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!