5.8.08

Kort og godt

Lige for tiden savner jeg denne frisure rigtig, rigtig meget!!!
Og det er ikke kun pga. temperaturen, for den er jo faldet til noget mere udholdeligt (at arbejde inde i et sort stålskib, når solen bager, og det er 30 graders varme udenfor, er en lun fornøjelse, kan jeg godt afsløre), men jeg har IGEN fået maling i håret.
Der er ikke ret meget plads at bevæge sig på, der hvor jeg er i gang i øjeblikket, og så kommer garnet (og en hel del legemsdele) nemt i vejen, når man skal nå helt ind i krogene. Lige nu ønsker jeg mig kortere hår, kortere ben og kortere krop. De lange arme er praktiske nok, men det vil sikkert se lidt vel orangutanagtigt ud, hvis ikke proportionerne følges ad...
Måske er det lettere bare at leve med tingenes tilstand og så tage et tørklæde om håret? Eller måske må jeg ofre en af mine buffs?

28 kommentarer:

 1. Jeg foreslår en af der gamle gennemsigte plasticregnhætter, som farmødre gik med i gamle dage - dem der har en praktisk bindesnor under hagen og som kan smides ud, når den er fyldt med maling.
  Hvis du bruger mit forslag, gider du så godt lægge et billede på bloggen, hvor du har den på? :-)
  Du er ellers ret chik med det der superkorte - det er det langt fra alle kvinder, der kan ha!

  SvarSlet
 2. Det er godt nok flot...min Ditte klippede en overgang Eddie, for 20 kroner pr gang...og hans frisure ser også sådan ud...Du er fandme modig, selvom jeg egentlig har den holdning, at "det vokser jo ud igen"

  SvarSlet
 3. Damn, du ser godt ud på det billede. Men jeg kan nu også godt lide dig med langt hår. :-)

  SvarSlet
 4. Wow - sikke et garn - eller mangel på samme - og din hovedform kan sagtens bære det... køb dig dog en lyserød badehætte - en af dem med store blomster på...

  SvarSlet
 5. >Zette og Charlotte
  Forslagene er ikke ringe, men det lyder lidt vel varmt med plastic på hovedet, når temperaturen sniger sig op over de 25 grader, hvad den for det meste er nede i båden i denne tid. Det er som i en bageovn.

  >Anne
  Ja, det vokser ud igen. Men ud over at det kræver lidt mod at klippe det hele af, så kræver det også mentalt overskud. Man kommer nemt til at se lidt syg ud, hvis man har en dårlig dag (eller går efter den helt skallede version, som jeg startede med).

  >MrsCute
  Tak - jeg kan nu også godt lide mit lange hår.

  SvarSlet
 6. Men er du ikke snart færdig med de der kringelkroge længst inde? Nå, jeg selv ville vælge stramtandet hestehale som kompromis, selvom du nu er ret køn uden garn! Men jeg kan forstå at det ikke er tid til dét lige nu...

  SvarSlet
 7. >Livrdz
  Ha Ha, du er sjov! Der er ikke andet end kringelkroge inde i det skib ;) Men nu er vi da lidt over halvvejs. Det er ikke nok med hestehale, for det er den, der kommer i vejen - og der er altid nogle korte tjavser, som ikke kan nå med i elastikken.

  Jeg tror min løsning bliver en Buff http://buff.dk/

  SvarSlet
 8. Wow, hvor er det et godt billede, med et dejligt stort smil!

  Sådan så jeg ud i '97, hvor jeg klippede mine første dreads af...

  Hvor klæder det dig med det super korte hår, det er nemlig ikke alle der kan bære det, men jeg kan nu også godt lide dit lange hår :0)

  SvarSlet
 9. >Marianne
  Tak :) Billedet er nu fra '99, så der er kommet en del rynker (og hår selvsagt) til siden. Jeg klippede det primært af for at komme tilbage til min normale hårfarve efter en periode med først hennarødt og så cherryblack(!) - jeg valgte den drastiske løsning og fortrød det på intet tidspunkt.

  SvarSlet
 10. Du ser eddermsart ud med kort hår - også - Lotte! Det er bestemt ikke alle, man kan sige det om. Mon ikke det er noget med hovedfaconen. Men giv ikke køb på benlængden, de vokser ikke ud igen :-)

  SvarSlet
 11. Jeg sidder også og tænker som Marianne: Rigtig godt billede! Sjovt og charmerende, godt øjeblik.
  Men det er ikke frisuren jeg kommenterer, jeg syntes frisuren, som jeg så i Tivoli-Konditoriet (også) er smuk.

  SvarSlet
 12. Det ser helt vildt godt ud. Helt vildt. Sådan har jeg også set ud de sidste par år og jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det ville være at få længere hår igen. Til gengæld kunne jeg vældig godt tænke mig at prøve den helt skallede version - men du er åbenbart modigere end mig. En eller anden dag så gør jeg det altså - bare for at prøve det. Og det vokser jo ud igen, som alle her er enige om.

  SvarSlet
 13. Så var jeg morsom helt uden at vide det ;o) Nå, måtte jo flux se hvad en buff er for en, og den ser vældig smart ud!

  SvarSlet
 14. nu har jeg jo ikke set dig med det lange hår, men du udstråler energi, glæde og livsmod i den grad på det billede :-)

  SvarSlet
 15. Det smil tager man ikke fejl af og så er det herligt med folk, der tør eksperimentere med deres udseende.

  Kunne du evt smøre så meget gele i dit lange hår som en 13 årig teenagedreng, så bliver det, hvor det skal ;)

  SvarSlet
 16. Hvorfor ikke bare smøre hele det lange garn ind i en ordentlig gang maling for derefter at lave en god gang gedin headbanging.
  Derefter kan du, men stor fordel, klippe garnet i denne længde, for det klæder dig virkelig!

  SvarSlet
 17. Dig og Bitten kan virkelig bære den ultrakorte frisure.

  Men du er nu altså også reddi pæn med det længere hår. Det er jo 2 vidt forskellige ting, men rigtig gode og fine hver for sig. Lyder dog også til, at den ene mere upraktisk end den anden til tider.

  SvarSlet
 18. Heldigvis er de rynker der måtte været kommet til siden smilerynker - jeg ved det - jeg har set dem... og det er de smukkeste folder man kan ha i ansigtet...

  SvarSlet
 19. For Helgoland da, hvor ser du godt ud. Meget få ville kunne tillade sig at fjerne håret og så se så godt ud, men hvad klæder ikke en skønhed som dig :-)

  SvarSlet
 20. >Madame
  Tak! Det har helt sikkert noget med kraniets facon at gøre om man kan bære ikke at have hår på hovedet.
  Jeg var for det meste glad for det ultrakorte, men jeg har ikke lyst til at genopleve udvoksningsfasen. Så jeg tror jeg holder både ben og hår i den nuværende længde.

  >Donald
  Tak :) Det er ni år gammelt, billedet, men jeg bliver stadig glad, når jeg støder på det. Og ja, fotografen fangede mig i et heldigt øjeblik, for jeg synes normalt ikke, jeg tager mig overdrevent heldigt ud på billeder.

  >Jens
  Tak altså :-D Frisuren klæder de flæste mænd, synes jeg. Faktisk synes jeg, at mange flere burde lade lokker og stylingprodukter falde til fordel for trimmeren.
  Mht. det skaldede, så gik der ikke andet end et par uger, så var det plysset - så bare spring ud i det. Du kan jo vente til det er blevet tid til hue, så kan du dække issen, hvis du synes det alligevel blev for drastisk ;-)

  >livrdz
  Jeg har et par stykker og de er supersmarte. Jeg bruger dem som halsrør, som hue, som pandebånd og bandana - der er rigtig mange anvendelsesmuligheder.

  >Lene
  :-) Jeg ville ønske, jeg altid havde grund til at lave sådan et ansigt. På den anden side skal man vil have skyggesiderne med for rigtigt at sætte pris på lyset...

  >Husejer
  Ja det kunne da være ømt. Og støvmodtageligt :-D Jeg er ikke overbevist...må stadig være buff'en der vinder.

  >Maja
  Ja se dét begynder at lyde som en ret alternativ måde at male på...
  Mnjaaahhh...er nok for kedelig til at vove eksperimentet.

  >Majsen
  Da Bitten klippede sit af fik jeg også sådan lyst til selv at gøre det - men jeg er glad for mit hår som det er (undtagen når jeg skal male) og det ved jeg, at kæresten også er. Han ville nok ikke finde mig helt så attraktiv, hvis jeg fik plysfrisure igen.

  >Charlotte
  Jooo, men der er nu også kommet nogle stykker til oppe i panden - og det er desværre sådan nogen der er kommet af, at jeg prøvet at få øjenlågene hejset op, så jeg kan se ud. Tror jeg. De ser nemlig ikke ret smile-agtige ud, grin. Men ellers har du ret.

  >Marianne
  Du er så sød! men jeg må indrømme, at jeg havde dage, hvor det var svært at føle sig feminin med den frisure. Nytårsaften '99 - den store milleniumfest - i galakjole og karseklip, det duede ikke rigtigt.

  SvarSlet
 21. Gentager mig selv: din far kan være stolt

  SvarSlet
 22. Ach! Mein Gott!
  Det er godt nok laenge siden. Ja, baade dig & Karen Ko saa jo fabelagtige ud med-uden haar!
  Aah, disse minder!
  Tager til Sydafrika paa tirsdag i et par uger, YUM!
  KNUS,
  DaD

  SvarSlet
 23. >Sister
  Det tror jeg også han er. Han syntes bare ikke om, at mit hår dengang var lige så kort som hans eget ;-)

  SvarSlet
 24. >DaD
  Ja, det er NI (9!) år siden!!! Fatter ikke helt, at der er gået så lang tid...
  Lyder fantastisk med Sydafrika. Ville ønske jeg kunne joine, men nååå nej, du skal jo have dameselskab ;-)

  SvarSlet
 25. der er altid plads til een til :-p
  D.

  SvarSlet
 26. Jeg kan huske den aften du blev klippet..og, ja..det var endnu en af dine mange frisurer der så rigtigt godt ud ( Hvis vi glemmer Per Gesle episoden.. :) )

  Måske er moralen at de fleste haircuts ser godt ud på en pige der smiler nok og tror på sig selv..

  og det er jo Lotten :)

  SvarSlet
 27. >Peter
  Jeg blev kronraget mens jeg var på Ærø, så det undrer mig, at du kan huske det - grin. Til gengæld husker jeg levende det tutormøde, hvor frisuren dannede mode og blev lavet på en hel masse andre. Vi endte med at være ni i alt uden hår på hovedet ;-) Det var SJÅW!

  (Og ja, jeg prøver at få smilet så meget som muligt - der er heldigvis masser af grunde til det!)

  SvarSlet
 28. aah..det var rigtigt..det var dig der startede trenden--

  det er det med hukomelsesforskydning..ingen så overlærer Andersen i matador ude på altanen, men alle tror de så det..

  og jeg husker lidt forkert med håret fordi vi med et gjorde det allesammen ;)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!