7.8.08

Uventet besøg

Jeg fleksede i går og gik lidt tidligere fra arbejde, for jeg havde meget på programmet og ville også gerne i seng i ordentlig tid.
To do-listen rummede posthusbesøg (altid en køoplevelse, når man gør det efter fyraften), indkøb (også en køoplevelse) og pitstop på havnen for at male (jeg er i gang med noget, der skal males løbende inden for intervaller af maks 24 timer, for at undgå at skulle slibe imellem omgangene, så der er ikke noget med at springe over) samt forberedelser til et lille gæstebud i aften.

Posthus og indkøb forløb efter planen, men da jeg havde været på havnen en times tid, indløb der besked om at mine forældre grundet vindretning og -styrke ikke havde kunnet sejle til den planlagte feriedestination og i stedet var lige i farvandet. I bogstaveligste forstand. Mindre end en time senere anløb de havnen og bød på aftensmad. Nu overrender min familie og jeg jo ikke ligefrem hinanden, for distancerne lægger en kraftig dæmper på den aktivitet - og mine forældre havde tilmed taget min morbror og hans kæreste samt min lille fætter med sig - så jeg lod båd være båd og besluttede at jeg godt kunne leve med at måtte slibe næste gang.
Altså endte jeg med at blive trakteret på havnen og kom først hjem ved 22-tiden. hvor jeg så skulle i gang med at lave ananas-carpaccio til i dag.

Planer bør altid laves med elastik, hvor det er muligt - men i går blev elastikken strukket uventet meget, og det kommer til at kunne mærkes i dag. Heldigvis er det et par skønne og uhøjtidelige kvinder, jeg får på besøg i aften, og de tilgiver mig nok, hvis jeg kommer til at gabe lidt.

7 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt, at du sådan pludselig fik uventet besøg i havnen i går! Ja, der skal ikke så meget til, at elastikken strækkes lige rigeligt langt - men forhåebntlig kvikker du op i aften, så dine gæster ikke tror, du keder dem.
  Uhm ananas-carpaccio lyder fristende :-)

  SvarSlet
 2. Så længe elastikken strækkes, fordi man får et godt tilbud, går det nok. Det er værre, hvis det blot er fordi man er doven. Men det har jeg dog ikke indtryk af, at du lider nævneværdigt meget af ;-)

  God fornøjelse i aften.

  SvarSlet
 3. To dage i træk, hvor du kan hygge med søde mennesker :0)

  Elastik skal der til, specielt til familien, tænk de lige kom forbi.

  Jeg håber, du får en dejlig aften uden for mange gab ;0)

  SvarSlet
 4. Lotte,
  Apropos ananas-tingen (i oevrigt smager saadan en bromeliaceesk satan bedst uden noget som helst andet end sig selv -men det er bare min indre trope-puritaner der taler her), saa er jeg lige blevet faerdig med en bog som du vil elske, og som vil faa dig til at savle, tror jeg (paa den gode maade...):
  Adam Gollner: "The Fruit Hunters"
  Heh. Noerder findes sgu alle vegne!

  SvarSlet
 5. Åh hvor har i hygget - de er dejlige mennesker dine forældre... og gab du bare - vi kan sove når vi bliver gamle Lotte...

  SvarSlet
 6. Skip ohøj sikke et godt afbræk. Mad fra mor og fars kødgryder sejlet i havn - det kunne jeg godt tænke mig :-)

  SvarSlet
 7. >Madame
  Jeg kvikkede op, og både mad og selskab var godt, så alt i alt var det en rigtig god aften.

  >MrsCute
  Tak, det blev en superhyggelig aften. Og nej, dovneri har jeg ikke rigtig levnet plads til i planen for tiden :-D

  >Marianne
  Du kan tro, jeg nød begge dele. Og den slags SKAL der være plads til.

  >drd
  Tropepuritaner er jeg jo også, men når ananas nu ikke fås friskplukket her i landet, bliver frugten ikke ringere af at lægges i en lage af rørsukker, god rom, peberkorn og stjerneanis.
  Jeg tror, jeg vil ønske mig 'Fruit Hunters' i julegave, for mit bogbudget er minimeret til smertegrænsen i år...til gengæld bruger jeg biblioteket FLITTIGT (og sparer mange, mange penge).

  >Charlotte
  Jeg gabte kun lidt og fik 6½ times søvn i nat, så det går altsammen :-)

  >Shabby
  Det var SÅ hyggeligt, selvom det kostede en sprængt elastik!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!