16.9.08

Sand


Første etape af ferien er forbi.
Jeg har været på to dages kursus for at hjernen ikke skal sande til.
Imens er bådprojektet til gengæld tilsandet. Og det er ganske sandt.
For i morges kom en mand med en sandblæser forbi, og imens jeg skriver disse ord, kæmper kæresten med at fjerne sand fra hele båden. Om jeg når at hjælpe til er op til DSB.
Jeg brugte de sidste to feriedage på at dække af og forsejle, men det viste sig at adgangen alligevel ikke kunne blive via mastehullet, sådan som vi havde aftalt, hvilket betød, at de måtte gå ind via nedgangslugen - som derfor ikke kunne lukkes tæt.
Når man sandblæser, kommer der støv O V E R A L T, hvor man ikke har forsejlet og således har jeg fået sms'er om ørkenlignende tilstande, hvor vi helst ikke havde set sandet lægge sig...
Nu er jeg på vej hjem fra kursus til kæresten, der på femte time svinger støvsugeren - jeg er spændt på at se, hvad der gemmer sig under sandet. Om vandtankene nu er fine og fri for rust, lige til at begynde at male.
Jeg håber det.

10 kommentarer:

 1. Jeg er imponeret over jeres enerig.
  Jeg ved godt, at I er nød til at gøre arbejdet inden I engang kan sejle afsted, men hvor putter i mange kræfter i.

  Rigtig god aften og forsat god arbejdslyst med støvet! ;-)

  SvarSlet
 2. At forsejle? -er det, lissom, du ved, at sejle foran nogen? ;-)
  (altid dejlig at fange en sprognoerd i en af de go'e).
  Knus fra en Hansen paa en sky

  SvarSlet
 3. Jeg er også imponeret. Åndeløs.
  Håber kæresten får nogle professionelle råd undervejs. Det må være en slem skuffelse at få spredt støvet ud over det ganske fremtidige boligområde.

  Uden at dvæle ved det så kan jeg gætte at du havde en god "speak"-oplevelse for roerne.

  (Ang-drd): Jeg går stærkt ind for lydskrift og foretrækker en tredie gammel nu uautoriseret stavemåde: Forseile! Pyt!) ;-)

  SvarSlet
 4. Marianne, tak skal du have. Vi var færdige med det værste kl. 22, men der venter mange timers rengøring endnu... Slutresultatet ender dog med at blive godt, det er jeg sikker på.

  Dr D Hansen :-D You got me! Grin. Og jeg ved præcis, hvordan du har siddet og gnækket ;-) Tænk, jeg sad og kiggede på ordet og syntes der var et eller andet...men jeg må være blevet så farvet af al min skriven om sejl, sejlads, sejlture, sejlskibe etc...måske...


  Donald, det var en mentalt hård omgang for ham i går. Hele skibet dækket af pulveriseret sand iblandet rust...og jeg overdriver ikke, sændblæseren havde brugt i alt 500kg sand!
  (Min speakertjans er i øvrigt først på lørdag - jeg skal nok skrive et par ord om, hvordan det spænder af).

  SvarSlet
 5. Pyha, Lotte, 500 kg sand fordelt rundt omkring på båden - det kan en støvsuger vel ikke klare. Men alt bliver forhåbentlig godt igen :o)

  SvarSlet
 6. Madame, de første mange, mange kg blev skovlet op og båret ud i spande, men derefter støvsugede vi med hver vores støvsuger i tre stive timer...og der er stadig sand de mærkeligste steder.

  SvarSlet
 7. Man ja, det skal nok ende godt!

  SvarSlet
 8. Nogle gange er erfaringerne meget dyrekøbte. Men heldigvis er der ingen umiddelbart fare. Håber det lykkes at "forseile" vandtankenes nøgne metal inden der går for lang tid.

  SvarSlet
 9. Lottchen: har du faaet min SA email? :-)

  Og ja, med al dit sejleri er det jo ok at en af forseglingerne i den indre ordbog laekkede lidt ;-)

  Donald: jeg elsker gamle ord, men nu er Lotte jo ikke foedt og opvokset med retstaving anno 1879, saa det er derfor jeg kaerligt mobber hende (ogsaa fordi hun altid var den foerste til at hamre Friisen & undertegnede i hovedet, naar vi nossede i detsproglige i uni-tiden, hvor Lodden startede som korrekturlaeser paa vort kaere "BioGeo-Bladet" (men til gengaeld lavede hun god kaffe!)).

  SvarSlet
 10. Das Marinus - jeg har sendt dig en mail :)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!