7.11.08

Gratis krimi

Midt i en ellers mørk november kan danske krimielskere se frem til en plads i solen, når Liza Marklunds nye roman bliver tilgængelig som podcast på dr.dk.

Fra tirsdag 11. november og 11 dage frem kan den svenske krimiforfatter Liza Marklunds nye roman, ’En plads i solen’, nemlig hentes som podcast på dr.dk/kulturguiden.

Læs mere her.

5 kommentarer:

 1. jeg hentede den for 1½ uge siden på netlydbogen.dk

  SvarSlet
 2. Shabby, er problemet med filerne fra netlydbogen ikke, at man ikke kan lægge dem på sin ipod?

  SvarSlet
 3. ipod..... jeg har kun en mp3 så jeg er slet ikke på det niveau :-)

  SvarSlet
 4. Mon ikke iPOD kan afspille MP3-filer?

  Tak for linket, det er først fra d. 10, og frem til d. 22, at lydbogen ligger til afhentning, fordi DR har en aftale af hensyn til Liza Marklunds copyright; og som DR skriver, så bør man sætte et mærke i kalenderen
  :-)

  SvarSlet
 5. Donald, jeg har bare citeret DRs hjemmeside. Nu reklamerer de også for den gratis podcast i fjernsynet - men det er noget med, at man kun kan downloade et kapitel om dagen, så man skal vist skynde sig at komme i gang, hvis man ikke vil mangle noget af bogen.

  Mht. iPod, så er problemet med de fleste lydbøger på biblioteket og i boghandlerne, at de ikke har Applelicens, og derfor er der noget med filformatet som betyder, at os med iPod ikke rigtig har glæde af lydbøger.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!