25.11.08

Nedlagt

Min stilling altså
Pr. 1. marts

En dør lukkes
Nye skal åbnes
Hvilke ved jeg ikke endnu

Gode forslag modtages gerne
(helst inden jeg ryger i fire.om.ugen.fælden)

26 kommentarer:

 1. Åh nej. Jeg har desværre ingen gode foreslag, men du må endelig ikke gå i panik. De sidste par år har man jo talt om, at alle virksomheder mangler medarbejdere. Jeg ved godt vi at vi er i en nedgangstid, men jeg tror ikke at arbejdsmarkedet har ændret sig så meget endnu. Og du kan så mange ting. Du har et meget spændende CV. Jeg er sikker på, at du nok skal finde et nyt job.

  SvarSlet
 2. Det er jeg ked af at høre, Lotte.

  - Jeg håber snart at der dukker noget godt op - du har meget at byde på, så de burde stå i kø efter dig :-)

  SvarSlet
 3. Øv da også - men hvornår er det I skal ud at sejle?

  SvarSlet
 4. Du flytter herned og bliver betalt for at ordne 3.000 m2 have, inkl. anlæggelse af sø, nedlæggelse af læhegn og meget andet.
  Der er lille havn til båden og 1. sals lejlighed.
  Knus til dig.

  SvarSlet
 5. øv øv. det er meget hårdt at opleve. jeg ved det. håber du finder noget. held og lykke.

  SvarSlet
 6. Sikke noget, viste du det ville komme, eller kom nedlæggelsen af din stilling som en total overraskelse? I øvrigt mener jeg som Jens, at du sagtens finder nyt...og spørger som Andrea, hvornår det er I skal afsted?

  SvarSlet
 7. Øv altså, men i det mindste er det da med et ok varsel. Misunder dig bestemt ikke en forestående jobjagt, men held og lykke.

  SvarSlet
 8. :-( Det var en trist melding. Jeg håber, at du hurtigt finder noget nyt..

  SvarSlet
 9. Fy for dælen en bommert..... Der skal mere til end synet af små søde hundehvalpe for at kurere den. Garanteret du finder på noget, eller rettere - universet skal nok finde dig, for du er alt for god til at lade gå løs!

  SvarSlet
 10. Virkelig trist og en overraskelse at læse!!!
  Jeg håber, du snart finder noget godt, for det fortjener du virkelig.

  Stort Knus!

  SvarSlet
 11. Øv altså - men vil sige som Jens, at jeg stadig tror, at det danske arbejdsmarked er ret gunstigt. Selvom 4-om-ugen fælden ikke altid giver bonus den første uge...

  Men du har noget tid allerede nu til at lede - håber, at det løser sig nemt og hurtigt!

  SvarSlet
 12. Sender dig gode tanker, Lotte. Ikke fedt at læse - men endnu mindre fedt for dig. Jeg spørger som Husejer, hvornår skal I sejle?

  SvarSlet
 13. Øv Lotte, det er jeg ked af at læse, håber at der snart dukker noget nyt op.
  Knus herfra

  SvarSlet
 14. Åh nej, kæreste Lotte!
  Gid jeg kunne ansætte dig som formidler af botanik - så fik du dit eget tv-program en gang om ugen. Held og lykke med jobsøgning søde, søde du ...

  SvarSlet
 15. >Jens
  Jeg skal nok lade være med at panikke. Jeg ville gerne videre, så egentlig gør det ikke så meget. Jeg ville bare gerne selv have kunnet bestemme hvordan og hvornår.

  >Ella
  Tak. Hvor er du sød.

  >Husejer
  Jeg er bange for, at vi først kommer afsted i forsommeren 2010. Så jeg skal finde et job for i hvert fald et år. Vil selvfølgelig gerne starte allerede i februar og ikke vente til 1. marts.

  >Sister
  Det lyder jo ikke så tosset - bortset fra at der er lidt langt for kæresten at pendle til sit job. Og ham vil jeg helst ikke undvære, så jeg tror, jeg må takke nej :-) Men tak for budet.

  >Knitich
  Velkommen til :-)
  Og tak for dine ord. Jeg skal nok finde noget.

  >Anne
  Jeg blev faktisk temmelig overrasket. Mest fordi jeg havde fornemmet at noget var i gære og havde gået direkte til chefen og spurgt ligeud i sidste uge. Så han har ikke sagt sandheden, da jeg spurgte, om mit job var i fare. Altså tog jeg på weekend med en fortrøstning om, at det så ikke var min stilling, der skulle under sparekniven.

  >Grønlandspost
  Jeg har tre måneders opsigelse, så det skulle nok kunne lade sig gøre at finde noget. Men vist er det anstrengende at skulle ud og sælge sig selv.

  >Elizabeth
  Jeg tød lidt, men mest af alt af såret stolthed tror jeg. Lidt som når man har besluttet at slå op med en kæreste, og han så kommer en i forkøbet. Slutresultatet er det, man selv ville have, men måden man opnåede det på var ikke den man ønskede. Noget med, at man ikke selv har kontrollen over sit liv.
  Men kamelen er slugt og den positive side af sagen kommet i fokus.

  >Maja Kirstine
  Tak, jeg satser på, at du har ret.

  >Marianne
  Tak, jeg fortjener faktisk noget bedre. Så det er godt, jeg nu får et spark i bagen, så jeg kan komme videre.

  >Nille
  Jeg havner jo heldigvis først i fælden om tre måneder, så mon ikke det nok skal lykkes at finde noget inden. Jeg har allerede fire opslag liggende, som er værd at søge. Det ene med frist om to dage! Så jeg ved, hvad jeg skal lave de næste aftener ;-)

  >Zette
  Tak for tanker :-)
  Alt tyder på, at det bliver i forsommeren 2010.

  >Lene
  Tak for knus :-)
  Jeg skal nok finde noget. Noget bedre.

  >Madame
  Det ville jeg elske! Men jeg er ikke sikker på, at der er seere nok til et program som det...
  Jeg er energifyldt og fuld af fortrøstning. Jeg tror faktisk på, at det her var det bedste, der kunne ske for mig, selvom det ike føltes sådan i sekunderne, hvor opsigelsen bundfældede sig.

  SvarSlet
 16. Kære Lotte, jeg har prøvet at maile, men din mail virker ikke - kig gerne på FB, når du har tid :-)

  SvarSlet
 17. Madame, vores firewall på jobbet er for streng til FB - men du kan fange mig på lotte.reiter (snabela) gmail.com

  SvarSlet
 18. Hej søde,
  du kan altid sende en uopfordret til mit arb - jeg skal nok sørge for et fint afslag, hvis du ikke vil være kaffedame. Og du skal nok finde noget helt og aldeles fantastisk. Spørg dig selv: hvorfor ikke?
  Krims og kram
  fra Carl mar Øller

  SvarSlet
 19. >Ralph/Carl Øller
  Tak du, men kaffedame...ellers tak. Jeg finder bestemt noget fantastisk og meget bedre end det, jeg har nu :-)

  SvarSlet
 20. Øv, hvor ærgerligt...der skal nok vise sig noget andet. Du ved nok - at intet er sjældent helt så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Men ærgerligt...

  SvarSlet
 21. Sikke en redlighed..... Troede ellers lige, men husk når en dør lukker så åbner der sig nye muligheder. Jeg tror at der findes en god plads til den guldklump du er - det ved jeg....

  SvarSlet
 22. Der er jo ikke det du ikke kan.. og så ser du godt ud og dufter dejligt oveni... det skulle da være nemt for sådan en pige som dig at finde noget andet at rive i... så lige at finde noget der er relevant og som ikke er dødkedeligt det er jo så en helt anden snak.. du kan blive ung pige i huset hos mig - kost og logi - 2 kr. i timen... lån af Nimbus når du har lyst... men det er selvfølgelig lidt langt fra Kbh

  SvarSlet
 23. hej Lotten..har du overvejet undervisning (igen)?

  Der er en del biologjobs for tiden herovre i Jylland, men de kræver vist at man er..nåja..i Jylland

  SvarSlet
 24. STORT knus til dig. Alt det andet kloge har de andre sagt, men jeg tænker også på dig, selvom ordene er sagt.

  SvarSlet
 25. WHÅÅÅT.... man vender ryggen til i to minutter og hvad læser man så... det er altså strengt. Og især den med, at du spurgte direkte, og så fik en løgn lige op i ansigtet - øv. Det er selvfølgelig ikke nemt at være boss og have fået at vide, at man ikke må sige noget, men alligevel. ØV!

  Men jeg tilslutter mig koret og er helt enig i, at du selvfølgelig finder det helt rigtig job inden længe.

  Røg der andre fra kontoret i samme ombæring?

  SvarSlet
 26. >Johanne
  Jeg HAR slugt kamelen nu og er faktisk slet ikke i tvivl om, at det var det bedste der kunne ske for mig.

  >Shabby
  Guldklump eller ej, så venter der mig noget bedre. Sådan må det være.

  >Charlotte
  Dit tilbud er jo tillokkende, men jeg tro, det er bedst, at jeg bliver i Kbh. Ellers får vi da aldrig den båd gjort færdig ;-)

  >Peter
  Det er ikke ligefrem tanken om job som underviser, der presser sig på...og slet ikke i Jylland. Ikke i dette årti i hvert fald. Men tak for tanken.

  >Marina
  Tusind tak :-)

  >MrsCute
  Vores marketingassistent røg i samme ombæring. Så vi skal begge videre - og er glade for det.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!