3.11.08

Storkøb


Vi maler med epoxy. Det er der ikke noget underligt i, for det er nu engang det, man gør, når man har en stålbåd. Men epoxy er noget værre stads at få af pensler og ruller, og det betyder desværre, at vi kun bruger en pensel én gang for derefter at smide den væk.
Jeg bryder mig ikke om det, men det er meningsløst at forsøge at rense dem efter brug, og så må jeg trøste mig med, at der går laaaaaang tid, før det igen bliver nødvendigt at male.

5 kommentarer:

 1. Ja, det er da virkelig storkøb, Lotte! Men der jo ikke meget andet at gøre ...

  SvarSlet
 2. Jeg har også lige købt en pensel, men det er en vi skal bruge når vi skal koge bolcher... så forskellige ens gøremål er :-D

  SvarSlet
 3. Det er der nemlig ikke, Madame. Efter at have købt dem i håndfulde ad gangen i butikken på havnen, fandt jeg et sted på nettet, hvor de kun kostede en tredjedel, hvis man købte 144 stk. ad gangen.

  MrsCute, du har en pointe. Bolchemageri lyder sørme hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Det virker jo grotesk, men også meget rigtigt ifht. rengøring.

  Men epoxy maling er vel egentlig også noget krads at stå med? Sådan husker jeg det ihvertfald fra en omgang maling af kældergulv. Der måtte jeg også overgive pensler og rulle, til de evige pensel marker.

  SvarSlet
 5. Majsen, epoxy er fælt! Men er enormt slidstærkt. Vi har heldigvis fundet et sted, hvor vi kan få fat i noget mere miljøvenligt epoxy, der ikke kræver åndedrætsværn: http://allreiter.blogspot.com/2008/06/miljrigtig-epoxy.html

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!