11.11.08

Vuggende Mortens aften

Efter arbejde tog jeg et smut på havnen for at male endnu en runde. Det tegner godt og der bliver så skinnende og lyst om læ, at det står i skærende kontrast til efterårsmørket udenfor. Bagefter bryggede jeg en potte te og gik på visit på bro 2, hvor der ventede stearinlys, hjerterum og godt brød med parmaskinke. Men bedst af alt - fornemmelsen af en båd i sit rette element.
Af og til ved man først hvor meget, man egentlig har savnet noget, når man oplever det igen. Ingen tvivl om, at jeg mentalt savner at sejle - men at kroppen også skriger efter det, vidste jeg ikke, før jeg mærkede den ro, der indfandt sig i mig, mens jeg sad der og lod mig vugge af bølgerne.

2 kommentarer:

  1. Hvor er du heldig, at du holdt Mortensaften i dit rette element, Lotte. Det lyder bare hyggeligt at sidde på en båd i stearinlysenes skær med rare mennesker :-)

    SvarSlet
  2. Madame, det var slet ikke planlagt - men så meget desto mere hyggeligt :-)

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!