19.12.08

Anonyme webaholikere

Alt er godt! Jeg har ferie, jeg er fri. MEN! Jeg savner allerede min ex-arbejdsbærbare og -telefon. Jeg er pludselig afskåret fra at mobil-blogge, og alting går frygtelig langsomt på min egen gamle computer.
Disse ord skrives derfor fra en computer på biblioteket (hvor der lige var en ledig maskine, da jeg alligevel skulle aflevere en bog - jeg er trods alt ikke tager hertil KUN for at gå på nettet!).

Skal jeg virkelig snuppe en kold webtyrker de næste to uger, indtil jeg modtager nyt grej på det nye job?!?! Uuuuuuh, det bliver da en udfordring. Nu har jeg jo endelig tid til at følge lidt bedre med rundt omkring hos alle jer andre...
Jeg har foreløbigt iværksat en diskdefragmentering på den gamle computer derhjemme, og så må vi se, om det kan skabe lidt mere samarbejdsvillighed....

7 kommentarer:

 1. Sikke en julegyser du har i sigte, men det går vel, ing'!

  SvarSlet
 2. Ja det ved jeg da ikke. Vend den rundt og spør' lige dig selv, om VI virkelig skal tage en kold Lottetyrker!? Puuha...

  ;-)

  SvarSlet
 3. det er uhyggeligt så afhængig man bliver af det net...hilsen et andet AW-medlem :-)

  SvarSlet
 4. Tror egentlig en juleblogpause er meget sundt, selvom det er så utroligt svært :D
  Giver Anita ret ;o)

  SvarSlet
 5. Uha, stakkels dig, men det er jo godt, at vi har bibliotekerne og netcafeerne. Jeg håber ikke, vi skal undvære dig i 14 dage, Lotte :-)

  SvarSlet
 6. Uha, jeg kender det. Min computer også både gammel og langsom. Fra jeg trykker på knappen går der 12-15 minutter til den er klar. Det er vanvittig irriterende.

  Uanset hvad du skal lave, så håber jeg at du bruge de næste to uger til at hygge dig og slappe af. Det har du fortjent!

  SvarSlet
 7. HA!
  Min mors computer fungerer da! Selvom forbindelsen er lidt sløv, så er den stabil.
  Eneste problem er, at jeg har glemt mit kamera i København, så det bliver billedløse indlæg, indtil jeg er tilbage i hovedstaden. Men så må jeg jo se, om jeg kan male lidt med ord i stedet.
  Jeg ville jo også være ked af at skulle undvære jer allesammen nu, hvor jeg rent faktisk har god tid til at følge lidt med.
  Min ferie skal ikke bare tilbringes foran en computer, for der er dømt hygge og selskab med dejlige mennesker - men et besøg i ny og næ vil jeg gerne have mulighed for.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!