4.12.08

Pandapower og popmajs

Mens sneen væltede ned, var kæresten og jeg på hver sin mission. Min bestod i jagt på økologiske popmajs, som det lykkedes at nedlægge i Kvickly. Kæresten hjembragte sit trofæ i form af dvd-præmieren på Kung Fu Panda.


Og så var der ellers sofahygge og lattermuskelmotion for alle pengene. Og awsomeness selvfølgelig!

9 kommentarer:

 1. Det lyder bare lækkert, Lotte! Sådan en gang sofahygge trænger jeg til - jeg sidder i et heldagsmøde og har mest lyst til en god film hjemme ved brændeovnen :o)

  SvarSlet
 2. Hehe ja den er skæg. Så den for lidt tid siden og så igen i taxa på vej til lufthavnen i NY. Lidt spøjst, at se film i en taxa .

  Godt du fandt de rigtie ØKOpopcorn :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som råhygge. Selv hyggede jeg med en fantastisk roman af Murakami.

  SvarSlet
 4. Shabby, netop. Lige præcis derfor!

  Madame, det var så hyggeligt og vi trængte bare til det :-)

  MrsCute, jeg morede mig gevaldigt. Og uden pis, så smager økopopselvcornene bare bedre end de andre.

  Jens, det lyder heller ikke dårligt. Hvilken? Jeg har læst rigtig mange af hans bøger og er vild man hans krøllede hjerne.

  SvarSlet
 5. "Kafka på stranden" - jeg læste halvdelen i går og håber at blive færdig i dag. Derudover har jeg endnu kun læst "Sputnik, min elskede", så jeg kan heldigvis glæde mig til at læse flere af hans bøger.

  SvarSlet
 6. Kafka on the shore er FANTASTISK!!!
  Glæder mig til at læse din anmeldelse ;-)

  SvarSlet
 7. Nej, der kommer ingen anmeldelse. Jeg skriver sjældent om bøger som jeg kun har læst en gang - og kun om bøger, som jeg virkelig selv synes at jeg kan fortælle et eller andet om. "Kafka på stranden" var god, men hvad i alverden handler den om? Når jeg en gang synes at jeg har et troværdigt svar så det spørgsmål, så kan det være at jeg skriver om den. Ikke før.

  SvarSlet
 8. Fair nok, Jens ;-)
  Jeg kan heller ikke sige noget klogt om den bog, men tænkte bare, at det jo ikke behøvede betyde, at du ikke kunne :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!