6.12.08

Årets julemærke

Jeg sender langt flere mails, end jeg sender rigtige breve i papir, så jeg har indtil videre kun købt et lille ark af årets julemærke. Til gengæld gør jeg i år, som jeg har gjort de sidste mange år, og støtter julemærkesagen ved at købe deres elektronisk julemærke.

Støt Julemærkesagen

Vintervantevinkelyde og masser af ønsker om en varm og dejlig jul

9 kommentarer:

 1. Jeg synes det er enormt smart, men jeg må indrømme, at jeg ikke selv køber det.

  SvarSlet
 2. Lotte, tak for linket, det vil jeg have købt :-)

  SvarSlet
 3. Fantastisk ord: vintervantevinkelyde, man kan ligefrem høre det snelandskab vi endnu ikke har set.

  SvarSlet
 4. Sikke en god ide - jeg køber en del julemærker IRL og gjorde jeg ikke så ville jeg da købe den på denne måde...

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det er en fantastisk god idé, Lotte. Men når man bruger gmail, kan man jo ikke sætte et billede ind i teksten, sender du det bare som en vedhæftet fil?

  SvarSlet
 6. God ide, når man nu ikke sender snail-mail.

  Når jeg vedhæfter et billede med mit rigtig gode mailprogram "Sylpheed", som ligner MS-Outlook en del, kan man se billedet i teksten, hvis ruden ellers er stor nok. Sylpheed: http://sylpheed.sraoss.jp/en/

  SvarSlet
 7. TAK MADAME - jeg troede egentlig kun det var mig der ikke kunne finde ud af at sætte billeder ind i Gmail og jeg har virkelig brugt mange timer på det. Jeg har lidt svært ved at forstå, at det ikke kan lade sig gøre.

  SvarSlet
 8. Man kan godt kombinere Gmail og Sylpheed mailer - den kan både hente med pop3 og/eller lade alt ligge på gmail med IMAP4 og tilgå det on-line. Der er hjælp under "other" på Gmail-help pages.

  SvarSlet
 9. Har sendt alle julekort - og det af papir - med julemærke på. Synes ikke at en julehilsen skal være på mail. Men derfor kan man jo sende det med, hvergang man sender en "alm." mail, det kan jeg li.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!