16.12.08

Urolig nat

Først talte jeg (efter sigende) i søvne og vågnede ved at min kæreste lå og grinede ad mig. Bare fordi jeg blev ved at insistere på, at vi skulle 'begynde med den nederste'. (Hvilken nederste???)

Så vågnede jeg ved, at hele huset rystede! Seriøst R Y S T E D E!!!

Hverken søvnsnak eller jordskælv er hverdagskost, og jeg håber heller ikke, at det bliver det.

5 kommentarer:

 1. Det er bare saadan en underlig fornemmelse og nej, jeg oensker heller ikke det bliver hverdagskost her!

  SvarSlet
 2. Det var ellers ikke så lidt med 4,7 på Richter-skalaen!
  Uha nej, jeg håber heller ikke, det bliver hverdagskost her ...

  SvarSlet
 3. Jeg har engang i Japan oplevet et rigtigt seriøst jordskælv hvor 1000 vis af mennesker døde. Det var en højst ubehagelig oplevelse, ikke mindst fordi jeg først syndes at det var spændende og intressant og så bagefter opdagede at det var blodigt alvor. Det gav mig en flov smag i munden som jeg stadigt kan smage når talen falder på jordskælv.

  SvarSlet
 4. Jeg blev sandelig også rystet og sjældent er jeg kommet ud af sengen så hurtigt. Det hele rystede og klirrede og cirka en håndfuld bøger faldt ud af reolen. Men stakkels misser var skræmt fra vid og sans.

  SvarSlet
 5. >Tina
  Det var virkelig underligt. Der lå man lige i sin søde søvn...og det næste øjeblik blev man rusket rundt!

  >Madame
  Det var meget voldsomt efter dansk målestok. 200 gange voldsommere end de rystelser det gav, da tvillingetårnene styrtede sammen i NY 11. september.

  >Marina
  Det lyder som en rigtig grim oplevelse, som dog nok kan hjælpe en til at få sat sit liv lidt i perspektiv. Vi har meget at være taknemmelige for...

  >Jens
  Stakkels små pus! De har et meget finere føleapparat end os mennesker, så det har givetvis været en endnu mere voldsom oplevelse for dem. Håber de er kommet sig over forskrækkelsen.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!