8.1.09

Bevar kontakterne

Jeg kender flere, heriblandt min kæreste, som har været så uheldige at miste en masse kontakter, når en mobiltelefon enten stjæles, går i stykker eller hackes. Senest har Nille fortalt om sine genvordigheder forårsaget af en sølle lille sms. Bye bye telefonnumre og alt muligt andet!

Tager du back up af din telefon?

Hvis ikke, kan jeg fortælle, at ZYB er alletiders hjælp til frembringelse af denne lille tryghedsfremmende detalje. Det er gratis, det er nemt og det tager ikke ret lang tid. ZYB kan også bruges, hvis du skal flytte dine kontakter fra en telefon til en anden (som når man fx skal aflevere sin jobtelefon og vende tilbage til livet med sin gamle, eller hvis man er heldig at få en ny). Den manøvre kan også laves med en almindelig synkronisering, men fordelen ved ZYB er, at man kan lynhurtigt kan få redigeret i sine kontakter, inden man sender dem videre - det er meget lettere end at sidde og gøre det manuelt på telefonen.

ZYB kan bruges til alt muligt andet også, men det er i første omgang back up-funktionen, jeg har benyttet mig af. - Jeg kender i øvrigt godt talemåden 'Rigtige mænd tager ikke back up. De græder bare!', men ovenstående tips er altså ikke udelukkende møntet på kvindelige læsere ;-)

7 kommentarer:

 1. Det er nemlig så smart:)

  SvarSlet
 2. Den må jeg prøve, ville virkelige hade at miste alle mine kontakter. Tak for tippet :-)

  SvarSlet
 3. siger da også tak for tippet :-) vil blive givet videre til resten her på matriklen :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er kun nået til at have en lille bog med telefonnumre ...

  SvarSlet
 5. Jeg har oprettet profilen - og i aften med PC hjemme, skal det forsøges! Vi snakker jo flere hundrede numre - mest fordi det jo er en arbejdstelefon! Det ville virkelig være en lettelse - men selvfølgelig sjovere, hvis folk bare kunne opføre sig ordentligt!!!

  SvarSlet
 6. Jeg kan VARMT anbefale http://plaxo.com hvor du iøvrigt også kan være i kontakt med andre medlemmer. På den måde mister du ingen. Iøvrigt har jeg alle mine kontakter også i min Outlook, som plaxo iøvrigt kan samkøres med. Smart! Prøv det ;-)

  SvarSlet
 7. Sifka, det er lige det, det er.

  Grønlandspost, jeg brugte ZYB, da jeg afleverede min gamle arbejdstelefon. Nu føles det faktisk rigtig godt at vide, at alle mine numre også ligger et andet sted end på min telefon.

  Anne, velbekomme. Spred gerne budskabet!

  Madame, sådan en har jeg også. Men med over 300 kontakter i telefonen (hvoraf mange ikke er nået ind i den lille bog) ville det være et kæmpe mas at skulle genoprette dem alle manuelt.

  Nille, det ville bestemt være rart, hvis den slags ikke var nødvendigt - men når der nu findes idioter i verden, kan man lige så godt tage sine forholdsregler, når det er muligt.

  Deborah, den kender jeg slet ikke. Vil straks se, hvad det er for noget. Tak :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!