7.1.09

Learning by drinking

Der er meget nyt at lære, når man sådan starter på nyt job i en ny branche.

Sideløbende med alle de officielle arbejdsopgaver har jeg besluttet mig for at lære hele menuen at kende ved simpelthen at smage mig igennem den. Det gælder også drikkevarerne. I dag blev det til en chai med vanille (lidt tøset, men sikkert god på en dag, hvor den søde tand brøler), en kop økologisk te med lakrids og pebermynte (lyder mystisk, smager fantastisk) og en ginger ale (som jo altid er godt). I morgen vil jeg snuppe en af de Søbogaard-varianter, jeg ikke har prøvet før. Og måske endnu en variant af te. Kaffen, der er friskristet, -kværnet og -brygget, er jeg slet ikke nået til endnu.

Har jeg sagt, at jeg godt kan lide mit nye job?

6 kommentarer:

  1. Uhm, det lyder vildt lækkert, Lotte! Jeg håber, det er fryns, og at du kan smage dig igennem det hele, så meget du lyster :o)

    SvarSlet
  2. Endnu engang tillykke med det nye job Lotten. Og god fornøjelse, fordøjelse og fortsættelse.

    Kram B

    SvarSlet
  3. Lotte, dit job lyder spændende, og jeg venter spændt på marketingskoordinatorens anbefalinger :-)

    SvarSlet
  4. Madame, det er fryns efter devisen om frihed under ansvar. Det er herligt.

    Bitten, kram med tak til dig.

    Lene, jeg skal nok sige til, når jeg har fundet mine favoritter. Men i det hele taget synes jeg jo, at det er dejligt, at der er så mange gode, økologiske ting imellem. Også blandt den faste føde.

    SvarSlet
  5. Se, det er fryns af den helt gode slags :-) Er da slet ikke misundelig (host, host)...

    SvarSlet
  6. Grønlandspost, det er nemlig lige det, det er. Hvis du kommer forbi, giver jeg gerne en kop mokka :-)

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!