23.3.09

Mad til blogtræffet - med eller uden koordinering?

Jens vil gerne overraskes.
Inger vil gerne planlægge.
Nogen vil måske gerne begge dele?
Malou har skrevet følgende, som jeg godt kan se som en slags kompromis:

Jeg vil gerne tillade mig at komme med et lille forslag ang. maden. Der kunne evt. opstilles nogle kategorier, som man kunne vedkende sig. Så er det stadig en overraskelse, hvad man medbringer, men der er lidt system i det.
Her er bare et forslag til et par kategorier:


Dip & grønt
Salater
Tilbehør
Vegetar/veganer
Kødretter
Fisk
Brød
Kage/dessert


Jeg har engang været til sammenskudsgilde hvor der var 5, der havde tunmousse med. Det blev lidt for meget af det gode :-)

Jeg er tilbøjelig til at give Malou ret. Hvis man gerne vil overraskes, kan man jo bare lade være med at læse med i kommentarfeltet.
Hvad siger I andre?

UPDATE: Der er (varmluft)ovn og mikroovn på La Oficina, så hvis nogen har behov for at lune deres medbragte ret, kan det sagtens lade sig gøre. Hvis noget skal opbevares koldt, kan det også lade sig gøre. Der er skåle, fade, skærebrætter, knive og alt det andet (bare ikke noget komfur) - OG der er opvaskemaskin, så der er med andre ord ingenting i vejen for at vente med at anrette, til man er ankommet.

17 kommentarer:

 1. Jeg har tænkt meget over, hvad jeg skal tage med.
  Jeg havde tænkt på grønt og dip og noget brød, men ved ikke om det var for lidt at tage med?

  SvarSlet
 2. Jeg medbringer en salat og en dip/topping (a la hummus - men noget helt andet) :-D

  SvarSlet
 3. Klidmoster, så jeg kan godt lave hummus ;0)

  SvarSlet
 4. Jeg har tænkt i samme baner og aner stadig ikke mine levende råd, hvad jeg tør gå igang med. Det nemmeste er at medbringe tomater og blød mozarella og lidt olie, sort eddike (balsamico) og i øvrigt salatblade og måske endda agurk(estænger) til at pynte (gerne spise :-) og masser af tynde brød - jeg mener, så behøver man reelt set ikke så meget mere.
  Men hvordan er mulighederne for at anrette?

  SvarSlet
 5. Jeg tror, jeg vil være mere konkret :0)

  Jeg tager hummus, tzatziki, gulerødder og agurker i stænger med og brød til.

  SvarSlet
 6. Fisk skal tilberedes i sidste øjeblik, nånej, det kommer an på hvad slags ret man tænker på; I tænker vel mere på dette med at det er lidt dumt at 3 kommer med tun mousse?

  Men hvad med en animar-ret - når der nu er nogle vegetarer, så må vi andre vel melde ud at vi godt kan tage noget med, men det er bare så længe siden jeg har stegt en roastbeef til nedkøling og udbringning (det har jeg faktisk aldrig gjort ;-)

  Hmmm ... jeg plejer ikke at være bleg for at prøve noget nyt, men denne her er svær. Jeg har engang medbragt nogle store flotte mørbrader i skiver til fælles grill. Man kunne måske lave en stak mørbrader og lægge dem i en gryde med lidt fugt, så de kan lunes, à la transportable frikadeller? Det skulle der nok kunne være afsætning på?

  SvarSlet
 7. Og vi kommer med en tærte uden kød i, som Monsieur har lovet at lave (fra den store vegetariske kogebog). Den er prøvekørt et par gange er godkendt :O)

  SvarSlet
 8. Det lyder alt sammen rigtig lækkert. Jeg vakler stadig, men vi bevæger os nok ovre i noget salatagtigt (couscous måske...) og noget brød. Eller nogle bønnedunser.

  Har lige skrevet en opdatering til indlægget - der er masser af muligheder for opvarmning og anretning på La Oficina. Det eneste, der ikke er, er et komfur - men der er varmluftovn og mikroovn.

  SvarSlet
 9. Jeg medbringer en tærte, der dufter af sommer og sol og en lille smule af Grækenland ;-) . I øvrigt er den også vegetarisk.

  SvarSlet
 10. Er det ok at tage en tærte med? Kun grønt, og smager som en drøm...mmhh emmentaler!

  SvarSlet
 11. Jeg kan desværre ikke være med, men hvad med alle resterne? altså hvis der bliver nogen :-)

  SvarSlet
 12. Resterne Marianne.....dem kan vi to tage os af :-) Jeg kan desværre heller ikke komme, men ønsker jer alle en rigtig god dag.

  SvarSlet
 13. Jamen så tager jeg noget kød med, lyder som rigtig meget grønt og totalt lækkert. Glæder mig vildt.

  SvarSlet
 14. Jeg aner ikke hvad jeg tar' med ! :-)
  Men jeg kan se at det nok ikke bliver salat, medmindre jeg ku finde på at lave en kyllingesalat ala caesar ;-)

  SvarSlet
 15. At jeg tager kage med er vel ingen overraskelse? Til gengæld fortæller jeg først hvad der er i når vi ses på lørdag :o)

  SvarSlet
 16. Jeg kommer selvfølgelig med noget veganermad, men jeg vil ikke fortælle mere om det! Jeg lover at det bliver lækkert. :D

  SvarSlet
 17. Jeg bager nogle flûtes/brød. Desværre er jeg nødt til at gå omkring kl. 18, da min veninde bliver 50. Men jeg kommer for lige at hilse på jer. Har glædet mig så længe, at jeg ikke vil undvære de par timer. Vi ses.
  Lisbeth

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!