14.4.09

Årets havegang

Donald opfordrede til at jeg viste nogle af billederne fra fotobogen om årets gang i min mors have. Her er et pluk...
20 kommentarer:

 1. Når man har de to yderpunkt i hel samme vinkel, så slås man virkelig af forskellen.
  Fantastisk kig. Tak for det.

  SvarSlet
 2. Must... obtain... havedam...

  SvarSlet
 3. FANTASTISK! Århh for fanden, hvor jeg længes efter en have *suk*

  Tusind tak for kigget, Lotte og Co. :-)

  SvarSlet
 4. hvor er det godt! Rigtig god ide med en bog!

  SvarSlet
 5. Du er ganske enkelt genial, Lotte :-) hvor er det sjovt at se det samme ved to årstider :-)

  SvarSlet
 6. Jeg sad og udviklede en gætteleg udfra "før" billedet, og forestillede mig hvordan det ville se ud "efter". Men blåregns billedet slog mig helt omkuld - HOLD DA OP. Det er jo helt fantastisk og hvor er det bare en super idé. Den vil jeg vist tage til mig. Tak for inspiration.

  SvarSlet
 7. Hvor er det godt lavet - der er jo lang tids forberedelse bag kan jeg se... med de gentagne kameravinkler! Det er virkelig en fantastisk gaveidé!

  SvarSlet
 8. Det var en fornøjelse at kigge med. Tak! Det er virkelig frodigt og smukt på sommerbillederne.

  SvarSlet
 9. Det er utroligt smukt, Lotte - og en fantastisk idé at samle billederne i en bog!

  SvarSlet
 10. >Fru Green
  De billeder jeg har plukket her er hhv. fra december og juli - men i fotobogen er der også billeder fra andre tider på året. Af en eller anden grund har jeg ikke været hjemme på fødeøen i efteråret de sidste par år, men jeg synes alligevel det er lykkedes at vise transformationerne i haven meget godt.

  SvarSlet
 11. >Rasmus
  Dammen er et levn fra den gang mine forældre havde moskusænder. Nu er det kun hønsende og havens vilde fugle, som drikker af vandet. Min mor har vist nok planer om at sætte nogle fisk ud... I første omgang har hun dog kastet sig over vadnplanterne.

  SvarSlet
 12. >Anita
  Me toooooo! Jeg savner at have mit helt eget fristed, hvor jeg bare kan gå og rode i jorden og hive mad op med rode ;-)

  SvarSlet
 13. >Anna
  Velkommen til :-)
  Og tak - jeg synes også selv, den bog er en helt god ide. Min mor blev i hvert fald meget glad for den.

  SvarSlet
 14. >Lene
  Tak - selvom genial er et meget stort ord ;-)
  Jeg synes også det er skægt at se den store kontrast fra vinternøgen til sommerfrodig. OG tænk...det sker hvert eneste år. En have er en forunderlig ting!

  SvarSlet
 15. >Majsen
  Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke har et billede af blåregnen med blomster på, for det er virkelig et overdådigt syn - men der sker jo hele tiden noget i haven og jeg kommer ikke hjem til øen ofte nok til at kunne indfange det hele med kameraet.

  SvarSlet
 16. >Nille
  Jeg fik idéen for et par år siden og har forsøgt at tage den samme serie vinkler hver gang jeg var hjemme på øen efterfølgende. Det er ikke altid helt nøjagtig ramt, men jeg har sørget for at tage så mange billeder, at der var nok at vælge imellem.

  SvarSlet
 17. >Donald
  Velbekomme. Din opfordring var jo let at efterkomme, da alle billederne lå let tilgængelige i en samlet mappe. Og ja, haven er et rent overflødighedshorn om sommeren. Og så har jeg endda ikke vist alle vinkler (måske en anden dag).

  SvarSlet
 18. >Madame
  Tak skal du have - bogen blev heldigvis også modtaget lige så godt, som jeg havde håbet. Og lidt til. Miin mor var helt forbløffet over at se sin egen have med nye øjne (mine).

  SvarSlet
 19. Det ser fantastisk ud!
  Af ren inspiration jeg allerede fundet motiver og modtager for en fotobog. Nu er det bare med at væbne sig med tålmodighed til og et kamera, og håbe at året snart er gået, så man kan overrække gaven. :)

  SvarSlet
 20. Hvor er det fantastisk inspirerende at se nøjagtig det samme billede på forskellige årstider. TAK!!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!