12.4.09

Søndag, sol og citronkager

Vi har tilbragt hele dagen på havnen og har fået en masse fra hånden. Vi har slebet, spartlet og malet til den helt store guldmedalje. Efter nogle kaloriemættede dage på fødeøen, var det helt rart at nøjes med en rugbrødsmad...men der har dog også været tid til at nyde en kop te i solen akkompagneret af de sidste af Jens' citronkager. Jeg fik resterne med hjem fra blogtræffet og vi har virkelig holdt hus med dem, men i dag fik de sidste altså ben at gå på. Det kan godt være, at Jens selv syntes, de var aldeles mislykkede - vi ved jo ikke, hvordan de 'burde' have været og er derfor ikke enige. Vi har nydt hver og én i stor stil. Og på sådan en forårssøndag med blink i vandet var de ganske enkelt helt perfekte.

5 kommentarer:

 1. Ja, jeg synes nu også, at Jens var meget hård ved sig selv, når det kommer til de citronkager - de smagte fremragende :-)

  SvarSlet
 2. Ja ros til Jens' kager, glæder mig til næste bagning.

  SvarSlet
 3. Det lyder som en dejlig påske, hvor I har nået utrolig meget - udover at nyde vejret, selvfølgelig! Jeg er glad for at de sidste citron cookies er spist og lover at de bliver bedre næste gang! :D

  SvarSlet
 4. >Leif
  Vi er vist helt enige i den sag!

  >Uden Relevans
  Det var der ;-) Af både den ene og den anden slags.

  >Donald
  Sådan har jeg det også :-)

  >Jens
  Jamen, hvis de bliver endnu bedre, bliver det også bare endnu sværere at holde hus med dem :-D Du kan tro, vi har nydt dem.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!