2.4.09

Optimist eller bare fumlefingret?

Hurra! Der er gået feriepenge ind.
Hurra! Der var overskydende dukater i skattekisten.
Hurra! Der er overskud til at spare op af!

Der kan med andre ord flyttes noget fra budgetkontoen til opsparingen, og det føles rigtig godt, når jeg nu er i gang at spare op til en sejltur, der skal strække sig over flere år.

Logge ind, taste-taste... Hvorfor virker det mon ikke? Min netbank har altid virket upåklageligt, hvorfor vil den så ikke nu? Der går faktisk et øjeblik, før det går op for blondinen (=mig), at hun har tastet et nul for meget og forsøger at overføre EN HALV MILLION KRONER! Som om der nogen sinde har stået en halv million på min budgetkonto...og jeg ikke en gang en lille kassekredit.

...Det er da egentlig meget rart at vide, at min konto ikke kan overtrækkes med flere hundredetusinde!

14 kommentarer:

 1. Nå ja, overdrivelse fremme forståelsen. Måske er der nu nogen, der nu får forståelse for at en halv million skal sendes i din retning ;)

  SvarSlet
 2. Uuuh Mona, det ville da være herligt! :-D

  SvarSlet
 3. Er det ikke bare superdejligt, at der er lidt ekstra paa kistebunden (om saa det er en halvmillion eller lidt mindre), som hjaelper jer naermere jeres droem?

  Jeg synes det er fedt :-D

  SvarSlet
 4. Hahaha - så du nyhederne den anden dag, om den mand som havde mistet 63 mia. fordi banken havde lavet en tastefejl? Han fik selvfølgelig pengene igen.

  SvarSlet
 5. Hver eneste gang du flytter penge over på opsparingen får du forventningens glæde om den forestående sejltur, så det var godt at det ikke var en ½ million, for så ville du måske ikke flytte flere over ;-)

  SvarSlet
 6. Har du sådan en mini-Bagger gemt i dig? Det kunne være dejligt, hvis det det var en halv million - men det er jo altid dejligt at få penge retur! Tillykke med det!

  Der kommer vel også snart SP-penge, der kan spædes til?

  SvarSlet
 7. LOL sådanne noget har jeg også prøvet engang....

  SvarSlet
 8. Det er altid dejligt at få penge tilbage eller feriepenge. Jeg bliver altid så overrasket, selvom jeg måske godt vidste, de kom.

  Jeg har selv lige i dag sat lidt til side, det er en god fornemmelse, når man ved, man får noget godt ud af det ;0)

  Tastefejle, var måske en ønsketing ;0)

  SvarSlet
 9. Tænk hvis det virkede en dag :)

  SvarSlet
 10. gad vide om man ville sætte pris på det, hvis der nu virkelig var ½ million at overføre...

  SvarSlet
 11. What a story! Griner stadig :o)

  SvarSlet
 12. Grin! Men så fik du da testet systemet!

  SvarSlet
 13. Hihi - jeg kommer lige som Jens til at tænke på manden, der lige pludselig havde et underskud på 63 milliarder ;-)

  SvarSlet
 14. >Fisker
  Det begynder så småt at ligne noget (også selvom jeg ikke fik lov at sætte en fiktiv halv million ind på opsparingen) - og det føles RIGTIG godt!!!

  >Jens & Madame
  Jeg troede, det var en aprilsnar...

  >Lene
  Det er en stor fornøjelse - men jo, hvis der stod en halv million, så flyttede jeg den fluks til en konto med en bedre indlånsrente :-D

  >Nille
  Mini-Bagger ;-) Njah, så udspekuleret er jeg vist ikke. SP... kan altså ikke prale af på nogen måde at have styr på den detalje.

  >Bambi
  Tak, jeg følte mig godt nok lidt fjollet ;-)

  >Marianne
  Opsparing er en fed ting, når man sparer op med et bestemt mål for øje - ellers er jeg ikke specielt meget tilhænger af det. Forstået på den måde, at hvis man sparer det hele sammen, spinker og sparer og lever af havregrød bare for at kunne se tallet på bundlinien vokse - så har man da et indholdsløst liv. Jeg vil da meget hellere kunne se en film, drikke et glas rødvin, tage på en rejse, købe et par støvler eller et frækt kamera, støtte en fond, betale for min adoptivorangutan...alt det, jeg ville afskære mig fra, hvis jeg sparede ALT op.

  >Uden Relevans
  Ja tænk hvis det gjorde...og tænk om man ikke behøvede at betale renter af overtrækket.

  >Kagekone
  Du kan tro, jeg ville sætte pris på det. Er du da vimmer! Det ville fjerne en byrde fra mine skuldre (=eliminering af studiegæld) og samtidig betyde at jeg ville have nok til at leve af de næste tre-fire år.

  >Bente
  Jeg har også grint en hel del af mig selv over det nummer :-D

  >Grønlandspost
  Det kan der jo være noget om ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!