4.5.09

Mandagstema: Mønstre

Denne mandags tema er mønstre. Alle slags mønstre.

Mette skriver: Mønster ser vi overalt. Enten i naturen, på klær, i møblement, gardiner ... eller det er andre mønster vi snakker om her. Vanene våre, uvanene våre. Hva slags mønster har du? Hva liker du ? Hva liker du ikke?

Det ligger lige til højrebenet for mig, at det naturens mønstre, jeg først kommer i tanke om. Ligesom det åbenbart er for rigtig mange af de andre mandagstemafotografer :-) Måske er det ikke så underligt. De er i hvert fald lettere at fange ind med kameraet end de mentale mønstre, som ellers også er ganske nærliggende at kigge på.Jeg har valgt et billede, som viser et mønster med et mønster. Et skræppeblads netværk af bladnerver i sirligt mønster - gennemhullet af en lille larves appetitfremkaldte mønster, som resulterer i gedigen gennemtræk og udsøgt udsigt til himmelen.

11 kommentarer:

 1. Naturens eget mønster - vakkert! Ha ei fin uke!

  SvarSlet
 2. Kreativ tolkning av mandagstema!

  SvarSlet
 3. stilig løsning og et nydelig bilde

  SvarSlet
 4. Utroligt smukt, Lotte - også den grønne farve mod himlen. Ja, naturen er en kilde til de dejligste motiver :O)

  SvarSlet
 5. Flott foto. Det spennende å se i de mange innleggene hvor mange måter man kan tolke temaet på. Men tilbake til bildet ditt, herlig med det blå og grønne, farger som er utrolig vakre sammen. Sikkert fordi de er skapt sammen fra naturens side. Ha en fin dag!

  SvarSlet
 6. Fantastisk billed - intet mindre :-)

  SvarSlet
 7. Slughals og mønstergnaver i en og samme larve. Genialt!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!