8.5.09

Yoga-jubel

Hvad skal du i morgen? Vil du ikke med til yoga? Jeg har lige et klippekort, der skal bruges og tænkte, du måske ville med?

Jeg havde ikke været i yogaland i noget der ligner 10 år, men kroppen havde ikke helt glemt - og med en supergod yogalærer, der forstod kunsten at vejlede og guide, så gik det faktisk helt forrygende.
Læreren spurgte, hvad jeg havde lavet, når jeg nu ikke havde lavet yoga i alle de år. Hun var overbevidst om, at jeg måtte have foretaget mig et eller andet, fordi hun syntes det var så let at instruere mig - min kropsbevidsthed kunne ikke komme af ingenting.
Årene med en rotræner, som igen og igen og igen rettede småbitte detaljer, optimerede, fintunede og afpudsede, er tilsyneladende ikke glemt. Og efter halvanden times hatha var jeg som genfødt. Jeg var spændt på, om jeg ville kunne mærke det som ømhed i kroppen i dag, men jeg har det fantastisk.
Nu undrer jeg mig bare over, hvorfor jeg overhovedet har holdt sådan en lang pause fra yogaen?

2 kommentarer:

  1. Det var dog fantastisk - inspirerende.

    SvarSlet
  2. Det med at finde den rigtige underviser, kan få mig til at gå i stå.
    Jeg fandt en i Boulder, men efter et mislykket forsøg her, er jeg ikke kommet videre.
    Måske jeg snart skal prøve igen.

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!