6.6.09

Pendlerhunde

Denne historie er fra The Sun, så tag den med et gran salt - men hvis der ER hold i den, så er det en af den slags historier, som nok kan få de fleste til at smile.

Pendlerhund (foto: The Sun)

I Moskva findes der, som så mange andre steder i verden, vilde hunde. Det er bare ikke alle steder, de har fundet ud af at tage toget. Efter en lang dag med at tigge og rode efter madaffald i byen, tager de toget til forstæderne, hvor de tilbringer natten. Det lader til, at hundende endda arbejder sammen om at sørge for, at de komme af på det rigtige stoppested - som om de kan bedømme, hvor lang tid de skal bruge på toget.

Hundene har lært at bruge trafiklys til at krydse vejen sikkert og har tilmed udviklet forskellige taktikker til at få fat i mad. Fx sniger de sig op bag folk, som spiser shawarmas, hvorefter de gør højlydt, så de spisende bliver så forskrækkede, at de slipper deres mad.

Kvikke vovser ;-)

4 kommentarer:

 1. Sand eller ej. Det er i hvert fald en sød historie :-)

  SvarSlet
 2. Vi tager den med et gran salt og nyder en god historie. Vi havde en kat der fandt hjem til sit tidligere hjem 15 km fra os, den var blevet kørt ud til os, det var en killing, og det tog den tre uger om at finde hjem, men den gjorde det :-)

  SvarSlet
 3. Det er ikke helt umuligt - måske bare dele af det. Hunde er hurtige til at lære og herhjemme har flere af hundene på Christinia fundet ud af at tage metroen... Siger min kæreste, der mere end en gang har oplevet en Christiniahund komme ned i metroen, sætte sig og vente på toget og køre med, når det kommer.

  SvarSlet
 4. Jeg tror på, at de hunde ved hvad de gør, på en anden måde end læsende mennesker, förstås. Pernilles kommentar gav historien fra Moskva endnu mere troværdighed!

  Jeg kan næsten regne ud at en del af kunsten er at undgå fjendtlige mennesker og finde rundt på stationerne. Det sidste vil en hund kunne lære at gøre med næsen, ved vi, og det med fjendtlige mennesker er vel en slags "Darwin-uddannelse".

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!