7.7.09

Nærmere målet

Det meste af sidste uge gik med at arbejde på båden, spise is og arbejde noget mere på båden. For hver aften at gå omkuld under svale lagner for åbent vindue indtil duerne kurrede forstyrrende klokken fire. (Herefter fortsat søvn under knapt så svale forhold!)

Vejret viste sig fra sin bedste side og kun en enkelt tordenskylle lagde os forhindringer i vejen - så vi har nået en masse. Dog har vi også (endnu en gang) måttet sande, at det er meget lidt morsomt at skulle lave noget om, som man troede, man havde lavet færdigt. Således oplevede vi begge, at tingene drillede - kæresten måtte lave nye svejsninger på forlugen, jeg måtte sandblæse pletvist anden gang, fordi det nyblæste stål nåede at få en snert regn og dermed udviklede rust i løbet af få timer. Og så havde jeg boret et hul forkert, som har sat et af delprojekterne flere dage tilbage.
Man kan godt blive lidt træt indimellem...

Men nu går det den rigtige vej igen. I morgen tror jeg, vi når lidt af en milepæl. Erfaringen siger mig dog, at man ikke skal poppe champagnen før skruerne er skruet i. Opfølgning følger.

10 kommentarer:

 1. Ja det er godt at kæresten kan svejse, og jeg hører det som om I bliver professionelle efterhånden - og selv kan se de små fejl, som uvægerligt opstår.
  Glæder mig til næste rapport :-)

  SvarSlet
 2. Satser på champagne i morgen - og krydser fingre :-)

  SvarSlet
 3. "man lærer så længe man har sin lever" min egne personlige omskrivning af et gammelt ordsprog.

  Jeg ønsker jer god vind i sejlene!

  SvarSlet
 4. Held og lykke. Jeg haaber der staar champagne paa menuen i aften. :)

  SvarSlet
 5. Du giver begrebet ferie en helt ny mening ;-) Men når I ved, hvad det bærer hen mod... så er det jo det hele værd!

  SvarSlet
 6. >Donald

  Lige nu har regnen sat en stopper for fremgangen, men mon ikke det snart bliver opholdsvejr igen?

  SvarSlet
 7. >Grønlandspost
  Det blev ikke til champagne liiige den dag - men uanset hvor langt vi når i den kommende weekend, har jeg besluttet at vi skal dele en flaske bobler. For jeg trænger :-D

  SvarSlet
 8. >Vita
  Du har en pointe :-D Og tak!

  SvarSlet
 9. >Tina
  Champagnen blev udskudt - men den er inden for rækkevidde nu :-)

  SvarSlet
 10. >Nille
  Jeg ved det ikke - men jeg håber det jo. Ellers ville jeg vel ikke gøre det? Men det er sørme også vigtigt at stoppe op undervejs og lave nogle andre ting. Fx stikker vi af til Sverige om en uge. Bare for lige at lave noget andet end at arbejde på båden.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!