20.7.09

Stille stunder

Det er forunderligt, så hurtigt det kan lykkes at komme mentalt ned i gear. Ned som i HELT ned! Så langt ned, så det føles lidt som en mishandling, at vende tilbage til storby, elektriske apparater, trafik og hektisk aktivitet.

Vi oplevede nogle skønne dage uden telefon, uden radio, uden fjernsyn og uden internet til at forstyrre og distrahere. Vi bevægede os ikke længere væk fra hytten, end at den hele tiden var inden for umiddelbar rækkevidde. Bilen stod weekenden over parkeret oppe i skoven, mutters alene. Vi skulle INGENTING. Planer var der ingen af, vi skulle bare hygge os.

Og det gjorde vi. Med bøger, solskin, vilde hindbær, fotografiapparat, svømmeture i søen, fiskestænger, summende insekter (men ingen knotter og næsten ingen myg, hvor heldig har man lige lov at være?!), varme, havørn, udsigt, vindens leg i birkeløvet og tagrørene, vandmelon, grill - og te i potten.

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Det var LIGE, hvad jeg trængte til! De mentale batterier har fået et boost og der er kommet masser af god karma på kontoen. Vi burde gøre den slags noget oftere....

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud og det lyder også som et meget tiltrængt afbræk fra hverdagen - husk det nu - noget oftere.....

  SvarSlet
 2. Det lyder som en ferie lige efter bogen (eller bøgerne, skulle jeg vel sige). Du beskriver det, så man ærgrer sig over, at man ikke selv var med :-)

  SvarSlet
 3. Det er serioest saadan en ferie jeg droemmer om. Totalt rural og til at overskue :-D

  SvarSlet
 4. >Shabby
  Det var i den grad tiltrængt og dagene i den svenske idyl blev nyyyydt!

  SvarSlet
 5. >Uffe
  Jeg prøver. Virkelig. Men denne gang var det faktisk kærestens idé og jeg var ikke sen til at springe på! Jeg har trængt til at trække stikket længe...og det behøver jo ikke være i flere uger, når bare man gør det grundigt :-)

  SvarSlet
 6. >Pernille
  Det er nemlig det, ikke nogen store beslutninger, ingen krav, ingen planer - bare basale fornødenheder og mulighed for at gøre lige det, man har mest lyst til. Om det nu er at fange sig en gedde, fotografere en sommerfugl, sove til middag, tegne, læse, elske, spise, bade... Det kan varmt anbefales!

  SvarSlet
 7. Jeg eeeelsker det oeverste billede; fantastisk! Kaempeknus til jer begge!
  D.

  SvarSlet
 8. Det lyder rigtig dejligt, Lotte! Ja, det burde man tage sig tid til nogle gange om året. Skønne billeder du har taget ;-)

  SvarSlet
 9. >Das Anssen
  TARK! Men virkeligheden er endnu bedre ;-)
  Kram retur til "over there"

  SvarSlet
 10. >Madame
  Ja, det burde man. Eller endnu bedre, en gang om måneden. Men det er vist utopisk pt.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!