4.9.09

Kulørnarisk oplevelse

Ikke et særsyn i bloglandskabet, men lokalt her på bloggen er det lidt af en sjældenhed. Ingen er vel i tvivl om, at dette IKKE er en madblog. Den slags overlader jeg trygt til andre at kreere - men farvelademaden her var for simpelthen for festlig til ikke at dele midt i gråvejret.

Den glade rodsammen består af hvidløg, frisk ingefær, chili, løg, hvidkål, ocra, tomater og tofu, sort peber, soyasauce og masser af stødt koriander. Til sidst iblandet kogte sweet potatoes.
Et voila! Kulørt og krydret. Lige til at blive glad af. Og mæt!

4 kommentarer:

  1. Farver og syn er vigtige for madens "smag". Hans Hvass fortalte, at man havde forsøgt at servere grønne (farvede) kartofler og blå bøffer (eller var det røde kartofler og grønne bøffer?) for almindelige mennesker med det resultat at de ikke havde appetit :-)

    SvarSlet
  2. Uhm, det lyder fortryllende! Jeg går også ind for, at farverne gør noget ekstra for oplevelsen.

    SvarSlet
  3. nu får jeg bare så meget lyst til sweet potatoes :o)

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!