25.10.09

Ugen der løb

Mandag
Arbejde efterfulgt af 1½ times træning

Tirsdag
Arbejde - og ikke andet derudover end en tur på biblioteket!

Onsdag
Arbejde, derefter ud og spise og en tur i biffen m/veninde

Torsdag
Morgentræning 1 time og derefter arbejde til kl. 23 i forbindelse med bazar

Fredag
Arbejde, svømme 1 km, brunchforberedelser hos lørdagens fødselar

Lørdag
Heldagsfødselsdagsbrunch efterfulgt af en stille aften på sofaen

Søndag
Arbejde på båden om formiddagen, kagekalas hos Sifka om eftermiddagen, seksårs fødselsdag senere på aftermiddagen og til sidst aftensmad hos skippers far

Ugens samlede status
5 timers overarbejde, 3 timers træning, 5 dage med sociale indslag og ca. 2 milliarder kalorier (sådan føles det i hvert fald)

5 kommentarer:

 1. Det var ellers lidt af et program Lotte!!!

  Måske ikke 2 milliarder kalorier - du må helt bestemt brænde noget af både ved træning, men også ved bådarbejde og overarbejde... og tid på sofaen skal der også være plads til midt i en så heftig social agenda :-)

  SvarSlet
 2. Jeg prøver også at opsummere ugen der gik, og månederne, eller i hvert fald at skrive og tale med venner og bekendte om de vigtigste ting.

  Men somme tider er der en uge, hvor hovedet har gjort noget, som ikke passer med det liv, man gerne ville ende med at kunne leve; - måske er det vejen frem, en nødvendighed, som muliggør senere behagelighed. Så føles det alligevel som om tiden smuldrer, desværre.

  SvarSlet
 3. Nille, du ved jo et og andet om at have travlt! Og du har jo ret, der SKAL være tid til sofatid. Men af en eller anden grund, så synes jeg næsten altid, at 24 timer i døgnet er for lidt...

  SvarSlet
 4. Donald, jeg kan godt følge dine tanker. Desværre. Men som regel lykkes det mig at nyde nuet og bruge mine 24 døgnlige timer på ting, som jeg gerne vil. Og overarbejdet kan heldigvis veksles til afspadsering, der for mig er endnu mere værd end ekstra løn. Fordi det er så svært at købe ekstra tid. Og tid er værdifuldt.

  SvarSlet
 5. WOW - siger jeg bare, her er da en dame der ikke spilder tiden!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!