5.11.09

Pip fra pitten

Måtte køre mig selv i pit i mandags og har sovet næsten lige siden. Når jeg i glimt har været ved overfladen, har der ikke været energi til ret meget andet end livets opretholdelse - og heriblandt tæller trods alt ikke blogindlæg. Derfor stilheden de seneste dage.

I dag tog jeg tilløb og nåede igennem en halv arbejdsdag for derefter at gå helt omkuld midt på eftermiddagen. Sad simpelthen ret op og ned og faldt i søvn i sofaen, hvor jeg landede, da jeg kom hjem fra arbejde! Måske der stadig mangler at blive justeret et eller andet? Eller hældt noget brændstof på? Motoren kører i hvert fald ikke optimalt endnu.

12 kommentarer:

 1. God bedring og pas nu på dig selv, det er vist det din krop fortæller dig :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har taget D-vitamin siden april (hvor jeg hørte om ny forskning om det emne) og det har hjulpet, men det burde ikke være nødvendigt for dig. Jeg synes du skal spørge lægen om de kan tage et par blodprøver; du ved sikkert mere om hvilke der kunne være relevante, end jeg gør. Det kan også være en almindelig H1N1, se evt. www.medicinhaandbogen.dk/ Jeg har ondt i nakken - er det sådan du har det?


  God bedring :-)

  SvarSlet
 3. Jeg tager mine ord i mig, medicinal-sitet har ikke gode influenza-oplysninger.

  Der må kunne findes nogle beskrivelser af forskelle mellem alm. H1N1 og denne "variant".

  SvarSlet
 4. Sikke noget, Lotte - rigtig god bedring!

  Og du skulle gerne være rask og fuld af overskud til vores blogtræf :-)

  SvarSlet
 5. Dit dejlige lille pus, håber og ønsker det bedste for dig. Er det derfor vi ikke ses i morgen? Knus til dig

  SvarSlet
 6. Det lyder unægteligt som om din krop forsøger at fortælle dig noget. Søvn og afslapning plejer at være godt i den situation. Rigtig god bedring i hvert fald.

  SvarSlet
 7. Rigtig god bedring. Der er vist ikke andet at gøre, end at lade det tage den tid, det tager.
  Helbredende tanker herfra.

  SvarSlet
 8. Kære alle

  Tusind tak for jeres gode ønsker om snarlig bedring. Jeg tror bestemt, at det er dem, der har gjort udslaget. I dag har jeg i hvert fald haft lidt mere energi at gøre godt med :-)

  Hvad det er, min krop har kæmpet med, mens jeg har sovet, skal jeg ikke kunne sige, men jeg tvivler på, at det har været en rigtig influenza. Og heller ikke kyssesyge, selvom trætheden pegede derhenimod.

  Jeg tager D-vitaminer og andre gode kosttilskud til en ellers balanceret og sund kost - så jeg tvivler på, at det er noget ernæringsmæssigt, der har været årsagen til at jeg har samlet noget op. Nej, jeg tror simpelthen, at jeg har haft FOR mange bolde i luften på én gang - så kan man godt blive modtagelig overfor baciller...

  SvarSlet
 9. Jeg tror du har ret i at mange bolde kan gøre immunsystemet træt. Der er nu noget specielt ved en rekreativ spadseretur.

  SvarSlet
 10. Uh ha..der er vist general pit strejke i mange små hjørner. Jeg håber for dig, at du får samlet noget energi sammen igen. Det er let at køre afsted i høje omdrejninger, og når man sætter sig og får mærket efter, kommer trætheden. Man skubber den foran sig. Og du har vist overvejende dig selv, til at stoppe dig, og det er ikke en objektiv vurdering, der kommer herfra. Jeg er kendt med den situation, og jeg er ikke nådig ved mig selv. Jeg synes altid, at jeg lige kunne klare det der, også.
  Træk stikket ud, vend et par tanker i himmelrummet og lad dine batterier, ved noget som du slapper af ved.
  Du har kun et liv. Og John Engelbrecth siger, at hvis man kører i overhalingsbanen, kommer man først frem. Pas nu på dig selv. Du skal nok nå det.

  SvarSlet
 11. Jeg er stadig ikke helt ovenpå, men det går da i den rigtige retning...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!