20.12.09

Fra 36 til 40 fod

Vi nåede det sgu!

Smeden hentede mig kl. 9 og sammen kørte vi ud til båden, hvor vi knoklede på i otte timer. Alle, som bevægede sig udendørs i går, ved hvor hvinende koldt det var, men solen brød igennem med mellemrum og vinden lagde sig tilmed så meget, så det var muligt at svejse - så pakket ind efter alle kunstens regler i uld og vindtæt lykkedes det os på trods af kulden at få monteret den nye bov.
Det ligner simpelthen at den er skabt til båden. Hvad den jo rent faktisk også er.

Vi sluttede af med at montere en rød sløjfe alleryderst på boven - som en lille julehilsen til skipper. Han og jeg tog ud på havnen i dag, og stor var både overraskelsen og glæden over at se resultatet af vores anstrengelser. Jeg havde med vilje ikke sagt noget om det, da det indtil i går var uvidst om vi overhovedet kunne nå at få det hele færdigmonteret.
Det lykkedes som I kan se, og det er simpelthen blevet så flot! Nu skal ankerspillet bare monteres, og så er vi i den grad rustede til at kaste anker på vores færd.

Og så skal vi lige vænne os til, at skibet er blevet næsten fire fod længere...ikke helt uvæsentligt under havnemanøvrer!

12 kommentarer:

 1. SAADAN!!! Faak, hvor er den flot! --men mon ikke du skulle bruge et andet udtryk end at 'vaere godt rustede' --kanske 'vaere godt rustfrie'? ;-)

  SvarSlet
 2. Godt du nåede det, tillykke :-)

  SvarSlet
 3. Godt gået Lotte, og en god overraskelse at byde skipper velkommen hjem med :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med det. Det maa vaere aarsag til et rejsegilde af en slags. :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med det, Lotten. I er seje i den superkulde. Godt klaret. Det må have givet ret røde kinder!

  SvarSlet
 6. Flot, flot, flot - stort tillykke med det og tusind tak for julebrev.

  SvarSlet
 7. Nøj hvor er det blevet flot. Nu kan du da vist holde juelferie med god samvittighed. Rigtig god jul.

  SvarSlet
 8. Tillykke med den nye bov!

  Og ha' nu en rigtig skøn og glædelig jul!

  SvarSlet
 9. Tak, tak, tak allesammen. Jeg er helt stolt, selvom det jo er smeden der skal have æren for konstruktionen - jeg har bare assisteret som hans "lille hjælper". Jeg har det ligesom Lotte i Højt fra træets grønne top: Lotte hun kan være stolt, tænk jer, hun har garnet (stålet) holdt!

  SvarSlet
 10. wow! Hvor er den blevet flot - I er simpelthen for seje!

  Glædelig jul, i øvrigt :)

  SvarSlet
 11. Uhm....namenam.....lækkerbisken må jeg nok sige.

  Tillykke med yderst veludført arbejde!

  Ohøj ;o)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!