23.12.09

På vej hjem

Sikke en trængsel.
For en sikkerheds skyld havde jeg booket en plads på et tog, der gik en halv time tidligere end det, som i følge DSB ville hænge bedst sammen med færgen fra Svendborg. Det er jeg ikke ked af. Ikke fordi der var forsinkelser, men fordi der bare var så afsindigt mange passager, at et helt dusin måtte vinke farvel til en stopfyldt bus i Nyborg. Jeg fik den allerallersidste plads. Ved siden af chaufføren, siddende på øverste trappetrin og med næsen helt oppe i forruden. Og lige op og ned af varmeapparatet.
Ahhhhh!
Nu sidder jeg på færgen og kigger ud i mørket, hvor lysene fra Svendborgsundbroen langsomt forsvinder agterud. Forude venter mine forældre, katten, brændekomfur og kakkelovn. Og den obligatoriske lillejuleaftensgrølangkål og efterfølgende juletræspyntning.
Mere ahhhhhh!

11 kommentarer:

 1. Jeg vil bare ønske dig en god jul. Jeg håber du får nogle gode dage med familien! :D

  SvarSlet
 2. Hej Lotte.
  Åh som det lyder rart. Vores skytsengle har travlt med at få os godt frem i disse dage. Der må være et værre klirren af engelvinger for dem der kan høre det.
  Vil ønske dig en fantastisk jul!!
  Knus Vita

  SvarSlet
 3. Åh, hvor godt med en varm plads:)

  SvarSlet
 4. Lykken smiler til dig, og det er så fortjent!
  Lotte, jeg vil ønske dig en rigtig glædelig jul med din familie og dem som du holder af.
  Tusind tak for mail!

  Nyd nogle gode fridage, hvor livet skal leves, nydes og roen indfinde sig.

  SvarSlet
 5. Jamen jeg vil såmænd bare sige det samme som de øvrige...Glædelig jul Lotte :-)

  SvarSlet
 6. Du og din dejlige familie ønskes en glædelig jul og mon ikke et svat af papas gode æblesaft ryger i julesovsen? Mine juletanker sendes til dig - med mange knus fra ønskeøen

  SvarSlet
 7. En glædelig jul her fra Ærø, vi vinker lige over til dig, ok?

  SvarSlet
 8. Juletrafikken er noget af det, jeg bestemt ikke savner! Godt du er nået så langt. Jeg vil ønske dig en rigtig glædelig juleaften og nogle skønne juledage på øen :-)

  SvarSlet
 9. Rigtig glædelig jul, kære, Lotte - nu er du da det helt rigtige sted :)

  SvarSlet
 10. Jeg nyder selv at holde jul i eget hjem, men når jeg læser at du sidder der på færgen, så skaber det nogle hyggelige billeder ... håber du får en rar jul. God jul og godt nytår.

  SvarSlet
 11. Det er skægt som ordene - bare ordene - forsinkelse, færge, sne, forældre, katten, brændekomfur (de er dejlige) kakkelovn, lillejuleaftensgrønlangkål og juletræspyntning maler billeder på den indre (flad)skærm :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!