18.12.09

Pip blandt fnugJeg har den seneste tid forsømt bloggen og i stedet prioriteret bådprojekt, træning, julegaveindkøb, sociale aktivitetet IRL, julegaveindpakning, pebernøddebagning, fuglefodring, julekortskrivning og sne-engleproduktion højere. Dertil kommer at ingen arbejdsuge kun er på 37½ timer, der hvor jeg er ansat...
Der er nok at berette om, men ikke nær tid nok til rådighed at gøre det i.

Og på lørdag får jeg endelig kæresten hjem efter 3½ måneds fravær, så det kan godt være, der bliver endnu mindre tid til at blogge en stund herefter... Men hvem ved, jeg har i hvert fald valgt ikke at lave nogle aftaler resten af tiden frem til jul. Altså bortset fra træning på mandag. Og et lille pakke-drop off hos kusinen tirsdag. Kæresten mor vil også gerne nå at se os inden jul...

Disse ord blot for lige at tilkendegive, at jeg ingenlunde har planer om at stoppe bloggeriet, der sker bare for meget ude i den fysiske verden til, at jeg kan overskue at skrive ret meget herinde lige pt.

6 kommentarer:

 1. Sikke en julegave du faar paa lordag.
  Det bliver godt for dig. Jeg har fornemmet, at du har savnet.
  Rigtig god weekend til dig og din:-)

  SvarSlet
 2. Saa kommer han endelig hjem! det bliver da en helt fantastisk jul :-D

  SvarSlet
 3. Wee, lørdag bliver en rigtig god dag :-)

  God beslutning at prioritere den virkelige verden, selvom vi andre også gerne vil have glæde af dig af og til ;-)

  SvarSlet
 4. >Ravheks
  Det var en dejlig dag i går kan du tro!

  SvarSlet
 5. >Grønlandspost
  Jeg vil jo gerne skrive mere og regelmæssigt, men det tillader mine andre aktiviteter ikke helt. Noget af det, jeg er særligt ærgerlig over, er at jeg er så længe om at få svaret på jeres kommentarer... Håber jeg får rettet lidt op på det, når spurten op til jul er overstået og der falder lidt mere ro over feltet.

  SvarSlet
 6. >Fisker
  Det gjorde han - det er nu alligevel den bedste julegave, jeg kunne få :-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!