21.1.10

Optimeret opbevaringsplads

Min far har været i sving og lavet forrammer til overskabe, som skal monteres over forkøjen i både styrbord og bagbord side. På den måde kan vi udnytte plads, som ellers ikke blev brugt til noget og få øget den samlede opbevaringsplads betragteligt. Vi kommer til at få brug for al den pladsoptimering, vi overhovedet kan komme i tanke om at lave.


Forrammerne tilpasset og midlertidigt monteret

Nu er forrammerne leveret og tilpasset, og vi er gået i gang med at montere bærelister og lave skabeloner til bunde og hylder.


Den første skabelon er færdig

Med fire hænder, en hel håndfuld skruetvinger, en bunke tynde lister og en limpistol er det slet ikke så vanskeligt, som vi først have frygtet. Men det er nu godt at have en far, der lige kan fortælle, hvordan man skal gribe den slags an. Vi er egentlig temmelig priviligerede at have sådan en konsulent i non-stop beredskab.

10 kommentarer:

 1. Mine forældre byggede engang en gammel varevogn om til autocamper. Jeres skabe minder mig om udnyttelsen af al plads overalt, skabe som jeres, opbevaring under briksene og et bord, der kunne sænkes, så der om dagen var et bord og to bænke, om natten soveplads over både bord og bænker - i samme højde :)

  Det ser rigtig godt ud - jeg er sikker på I får god brug for det :)

  SvarSlet
 2. Der er vist nogen, der har været Sørens heldige med den konsulent, hva'?

  SvarSlet
 3. Kære Lotte
  Jeg har læst din blog et stykke tid, og jeg bliver altså mere og mere imponeret over jeres gåpåmod, opfindsomhed og de mange rigtig gode tanker I tænker omkring jeres bådprojekt. Men mest af alt, over at I får omsat jeres ideer og tanker i noget meget håndgribeligt og brugbart.
  Jeg glæder mig meget til at følge jer når I stikker ud af havnen på jeres store tur.

  Mange hilsner fra Inge

  SvarSlet
 4. Sådan en handyman af en far er guld værd, men han er også heldig med sin datter og svigersøn, som kan følge op på tanker og ideer. God vind :-)

  SvarSlet
 5. Og ham Daddy kan garanteret godt li at blive brugt

  SvarSlet
 6. >Pernille
  Vores bord i salonen kan også sænkes, så vi kan lave en ekstra dobbeltkøje, hvis behovet opstår. Normalt reciderer vi selv i forkøjen, og derudover har vi en enkelt- og en dobbeltkøje i salonen, så det er ikke tit, vi er nødt til at sænke bordet også. Men smart er det.
  Og ja, du har helt ret - vi får brug for al den opbevaringspplads vi kan skabe.

  SvarSlet
 7. >Aage
  Ja, det kan du roligt sige :-D

  SvarSlet
 8. >Lene
  Jo, jeg tror nu også han er rimeligt tilfreds min far ;-)

  SvarSlet
 9. >Inge
  Velkommen her i kommentarfeltet! Det er altid dejligt med nye "stemmer" :-)
  Nå tiden kommer, vil det være muligt at følge med i eventyret via en ny blog - som jeg selvfølgelig nok skal henvise til herfra.

  SvarSlet
 10. >Zette
  Det tror jeg, vi alle sammen kan. Altså lide at vide at vi kan bruges til noget. At der er mennesker, som sætter pris på ens færdigheder og som gerne vil spørge en til råds.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!