10.2.10

Bule-brød


Kæresten var sidste weekend på bagekursus med Nicolai Halken Skytte - bagermesteren i Meyers madhus og manden bag opskrifterne i bogen Meyers Bageri - og han slæbte ikke bare en masse ny viden med hjem. To store poser fyldt med nybagt brød kom han hjem med sammen med tre portioner dej og en portion biga, som han nu går og nurser, så den kan blive klar til at agere hævemiddel i næste omgang hjemmebag. Fryseren blev fyldt og vi  har hver dag siden nydt godt af de gode sager.
Alt det skønne brød smager vidunderligt men får min mave til at puste sig op som en ballon. Ikke nogen sur og larmende ballon, bare en glad og mæt, rund ballon. Herligt - men nok desværre ikke videre hensigtsmæssigt på den lange bane.

6 kommentarer:

  1. Så'ntj i indbygget redningsapparat ku vi godt ha' brugt på HG48 "Sælen".
    ;-)

    SvarSlet
  2. >Aage
    :-D Jeg er bare ikke sikker på, at det er så heldigt, hvis det er på maven, ens største opdrift sidder, grin!

    SvarSlet
  3. Er du sikker på, at brødet er færdig med at hæve?

    SvarSlet
  4. >Ravheksen
    Ha ha, det kan være du har en pointe. Det får i hvert fald mig til at hæve ;-)

    SvarSlet
  5. Nøj, hvor ser det skønt ud. Jeg har lige tjekket kursuslisten, og der er udsolgt helt frem til maj.

    SvarSlet
  6. Nårh, hvor ser det lækkert ud. Sådan et kursus kunne jeg også tænke have brug for, hehe!

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!