5.7.10

Cirkelslutning

Weekenden er blevet brugt på at flytte stort set alle mine ejendele (dem som er tilbage efter intensiv grov- efterfulgt af finsortering) til mit barndomshjem. De sidste af de ting, der ikke skal med ud at sejle, men som jeg fortsat har brug for i min landkrabbetilværelse, må vente med at komme til øen, til vi er flyttet ombord i båden,  og jeg har haft sidste dag på jobbet i slutningen af denne måned.

Projekt bibliotek

Den store opgave de sidste par dage har været at få pakket ud igen. De fleste af tingene er nu integreret i mine forældres bohave, således at huset ikke ender som ét stort pulterkammer (min bror har lige købt et hus, der er meget mindre end det, han har solgt- så der ryger nok også nogle af hans ting i depot på øen), og det har været en fin proces - men også mærkelig.
Det føles altså lidt underligt....sådan at flytte hjem igen efter 17 år.

3 kommentarer:

 1. Puha, jeg håber da, at dine forældre har et stort hus.
  Bøger er vidunderlige, men for fanden da, hvor de fylder, når de skal pakkes ned.
  God tirsdag til dig og din:-)

  SvarSlet
 2. Det sgu underligt nok, men her på det sidste synes jeg godt nok, vor fælles ø er begyndt at tippe nedad mod Marsta, men her var så forklaringen: du flytter noget grej hjem, din bror gør, og efter at min datter er flyttet i kollektiv og i dag sætter kursen mod Mexico er der også havnet en del skrammel hos os. Så balancen har forskubbet sig mærkbart.
  ;-)

  SvarSlet
 3. Åh hvor er det spændende, godt at du klarede grov-sorteringen. Jeg tror din far og mor er glade for at du kommer forbi (også selv om øen er ved at kæntre! Jeg gætter at din far også klarer det.)

  Men hvis det er i August i tager afsted, hvor mange måneder er der så med godt vejr?

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!