2.7.11

Kulturelt skib

I aften skal vores båd lytte til George Bizets Carmen. Live. For når hun nu ikke kan komme i Operaen, må operaen komme til hende. Eller noget. I hvert fald er Det Kongelige Teater i skrivende stund i færd med at forberede weekendens to forestillinger - som bliver opført i den store hal på Ebbes Bådebyggeri. Det er tredie år i træk, sommerensemblet tager turen til Marstal og den fine akustik i den rustikke hal.
Desværre har jeg andre planer for weekenden, for der ville ellers være fin udsigt oppe fra cockpittet i båden. Nu må den gæve skude være kulturel på egen hånd.2/7 Kl. 20.00. Opera (Bizets Carmen) i Ebbes Bådebyggeri, Marstal. Alt udsolgt.

3/7 Kl. 15.00. Opera (Bizets Carmen ) i Ebbes Bådebyggeri, Marstal. Stadig lidt billetter tilbage. Billetsalg:
Ærø Turist- og Erhvervskontor

3 kommentarer:

 1. Oh hvor er det skønt at Operaen spiller i Marstal! De er gode til at underholde og det er knageme svært at transportere "stemningen" med rundt. De har været her ved Tibirke Bakker nogle gange, og alle var glade :)

  Jeg håber du får en god week-end!

  SvarSlet
 2. Vilken utomordentlig god idé!
  Önskar jag kunde komma med och lyssna!
  Njuuut!

  SvarSlet
 3. Jeg huskede at smile og vinke til din fine båd Lotte...

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!