8.10.11

Småsysler mens vi venter

Båden er klar til afgang. Jeg er sådan set også klar. Skippers ryg er bare ikke helt klar. Så vi venter. Og venter. Det er åbenbart ikke sådan at få en læge til at kigge på et par røntgenbilleder...
Men ventetid behøver jo ikke betyde kedsomhed, så nu er jeg gået i gang med punkterne på den del af doklisten, som rummer "Nice to have" (i modsætning til "Need to have"-listen, som der heldigvis ikke er ret mange punkter tilbage på). Man kan godt argumentere for, at det igangværende projekt på sigt ville flytte sig til den mere akutte mangeliste, men i det her vejr er der altså ikke meget brug for myggenet. Ikke desto mindre er det et myggenet til forlugen, som er under konstruktion. Billeder følger, når det er færdigt.

Det pureste sorte guld, inden det røg i saftkogeren
Imens limen tørrer og røntgenlægen piller næse (eller hvad det nu er han laver i stedet for sit job?), får vi plukket æbler og hyldebær, høstet vindruer og båret potteplanter i vinterhi. Årets gulerodshøst er kommet i grøntsagskælderen, og hvis vejret holder tørt i morgen, står den på rødbederne. Jeg tror sådan set, at mine forældre er godt nok tilfredse med, at vi ikke er kommet afsted endnu, så vores situation lige nu er egentlig lidt af en kliché: at der ikke er noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget...

2 kommentarer:

  1. Det er ellers noget af en høst.
    Håber Skippers tilstand snart bedres:-)

    SvarSlet
  2. >Ravheks
    Ja, det har været et godt hyldebærår. Og tak for dine gode ønsker. Vi skulle gerne vide lidt mere om situationen senere i dag.

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!