12.12.11

Tour de Job

Bloggen bliver nedprioriteret i denne tid, til fordel for marathondistancen indenfor jobsøgning. Ikke fordi jeg synes, det er voldsomt morsomt at skulle battle med de andre sulte arbejdsløse om de usle jobsmuler, der rystes ud på foderbrættet i denne tid, men der er ingen vej udenom. Jeg ryger i aktivering om seks uger, hvis jeg ikke selv finder noget bedre.

Første etape - en opvarmningsmail til hovedparten af mit københavnske netværk - er afsendt.
Der er kommet mange interessante tilbagemeldinger, både med kreative jobop- og forslag, meddelelser om videresendelse til andre netværk og en enkelt konkret opgave. Der er ikke så mange timer i den, men til gengæld kan jeg lave den hjemmefra. Så frem til januar er jeg beskæftiget som tekstforfatter. Tjek!

Anden etape - enkeltstartspurt på jobcenteret - skal jeg til om en uge. Og fordi jeg jo har folkeregisteradresse på Ærø, skal jeg selvfølgelig til møde dér! Det er ikke ligesom med min a-kasse, hvor jeg bare kan bede om at komme til møde i Kbh-afdelingen, for jobcenteret får jo penge for at jeg kommer hos dem. Ergo må jeg en tur til Ærø. Men da jeg alligevel skal holde jul dernede og rejser herfra d. 19., ja så er det jo bare alletiders. Omend stadig fjollet.

Tredje etape - de reelle jobansøgningsbjerge - er jeg i gang med at tage tilløb til. Planen er at spænde hjelmen og søge over en bred kam. Vikariater, tidsbegrænsede stillinger, projektstillinger og den slags ryger også med i puljen. Jeg kan, tør og vil mange ting og er sådan set ikke for alvor bekymret for, om det lykkes mig at finde noget at tage mig til. Det interessante er bare, hvad det bliver.

Så altså, hvis du har gode forslag - eller lige står og mangler en som mig - så sig gerne til.

1 kommentar:

  1. Oj, shit, att jag inte är en förmögen företagare. Annars hade du jobb så mycket du bara önskade här hos oss!Jag vet att du kan så mycket och så bra också!
    Lycka till Lotte!
    Kram.

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!