29.1.12

Fra vinter til varme

I morgen. Fra sne på dækket til bare tæer i bambushytten.
Det var jo ikke aldrig planen, at vi skulle tilbringe endnu en vinter i Danmark, men vinteren, udfordringerne og forsinkelsen til trods, synes jeg nu, det går helt godt. Vi har det lunt og hyggeligt om bord, og vinteren er først begyndt at tage tilløb til at vise tænder nu. Måske hjælper det også lidt at vide, at vi fra i morgen indleder to uger under eksotiske himmelstrøg - det skal jeg ikke afvise. I hvert fald glæder jeg mig.

Vi har sammenstrikket turen selv, fundet nogle flybilletter til en fornuftig pris og prøver at undgå de værste turistfælder. Noget af tiden skal bruges på skolebænken (eller rettere markedet og skolekøkkenet) for at studere The art of Thai cuisine - med andre ord skal vi lære at lave traditionel thaimad. Og ellers er der fri leg uden ret mange faste planer. Vi starter i Bangkok, tager nattoget til Chiang Mai, hvor vi bliver en håndfuld dage og slutter af med en lille uges tid i egen bambushytte på nordkysten af Koh Pha Ngang, en lille ø i den Thailandske Bugt, som nok mest er kendt for sine berygtede full moon parties (heldigvis finder de sted i den anden ende af øen), men som også ligger op og ned af Ang Thong Marine National Park. Altså har vi udsigt til både pulserende by og tilbagelænet vildnis, kultur, gastronomi, snorkling - og i det hele taget bare nogle uger, hvor vi hiver vinterstikket ud.

Så for en stund vil der være radiotavshed her i mit lille hjørne, mens jeg lader de mentale batterier op IRL. Jeg garanterer kulørte billeder, når jeg er tilbage.

4 kommentarer:

  1. Det lyder skønt. God tur :)

    SvarSlet
  2. I havde nok en forudanelse om at det bliver rigtig koldt de næste 14 dage! God tur!

    SvarSlet
  3. TAK! Omend noget forsinket. Vi havde en rigtig dejlig tur og slap samtidig for de allerværste kuldegrader i DK.

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!