2.1.12

Nytår på Hven

Vi har talt om det flere gange tidligere, men har hver gang været forhindret - sidste år var vi simpelthen fastfrosset i havnen - men denne gang lykkedes det. Vi sejlede simpelthen ind i det nye år, tog til Hven med lasten fuld af bobler, en håndfuld raketter og masser af god mad.
Sejlturen foregik i den tætteste tåge, hvor sigtbarheden var nede på under ti meter, men netop som vi nåede frem begyndte det at klare op, og da vi nåede midnat havde vi den mest fænomenale udsigt over hele kyststrækningen fra København til Helsingør. Det var lige så ubeskriveligt et syn, som en lokal blitzkrieg må have været for tilskuerne. Ingen bombefly dog, men lysglimt og fjerne drøn fortalte deres historie om et nytår, hvor tusinder og atter tusinder af raketter (og kroner) blev futtet af. VILDT så det ud, og vi fik til fulde indfriet vores forhåbninger om en mindeværdig aften.

Asiatisk blingblingpynt og nedtælling til Johnny Margrethe
Vi spekulerede lidt over, om vi var de eneste på øen - men lidt liv var der faktisk. Og bål på stranden!
Affyring af eget krudt - med udsigt til fyrværkeriet på den danskesiden af Øresund
Det er ikke den bedste filmkvalitet, men måske giver det alligevel giver et indtryk af udsigten...bare sluk for lyden - det er ikke andet end blæsten på Øresund.

Jeg håber, I også havde en god aften og at I er kommet helskindede ind i 2012. Godt nytår her fra bureauet!

4 kommentarer:

 1. Godt nytaar - det ser dejligt ud. :)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en fantastisk oplevelse.
  Kæresten min har en drøm om en båd... engang. Hvis det nogensinde lykkedes, gælder det om at huske, for jeg godt se nytåret fra Hven engang ud i fremtiden :)

  SvarSlet
 3. Nytårsaften og Sankt Hans langs med Øresund er bare de smukkeste aftener, man kan ønske sig. I var heldige med vejret - og dermed udsigten :)

  Godt Nytår ønskes!!!

  SvarSlet
 4. Godt nytår til jer også (omend noget forsinket!)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!