14.5.12

Et kig ind i fremtiden

Østerbro har fået vokseværk. Ud i Øresund vel at mærke. På sigt er det tanken, at der skal bygges et helt nyt kvarter ved Nordhavnen, og i går kombinerede vi et punkt på TO DO-listen med en inspektionstur ud til byggeriet på vandet. Vi skulle have vækket vores påhængsmotor fra vinterdvalen og sejlede derfor et smut ud i gummibåden i skumringstimen.


Der er lang vej endnu, men med tiden skulle det gerne ende med at se sådan her ud:

5 kommentarer:

 1. Jeg har også set skitserne og håber der vil komme et miljø som på Bryggen - for det mangler der i det område....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Ja, det kunne være dejligt med et levende miljø dér - for du har helt ret i, at det mangler nu. Vi må se hvad der sker.

   Slet
 2. Jeg har modtaget flg. pr. mail i dag:

  Kære Lotte,

  Jeg håber det går godt! Jeg har prøvet at lægge en kommentar et par gange, endda logget på som Googlebruger og som Bloggist på blogspot.com men uden større held. Jeg vil se om min browser er fuld af narrestreger, men inden jeg får tid til at prøve en anden vil jeg lige sende en hilsen!

  Svanemøllebugten og Nordhavn er lavvandede områder, ikke sandt - og er det ikke derfor man kan fylde op, forholdsvis let, og når man så piloterer kommer man også ned til forholdsvis faste lag, eller hvordan har de mon tænkt sig at gøre det? Det må have været en spændende og stemningsfuld aftentur. Billedet er meget stemningsfuldt!
  Hilsener/-Donald-

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Donald
   Jeg ved ikke, hvad der er galt med kommentarfunktionen - for noget tyder på, at andre godt kan kommentere. Men jeg er bestemt ikke ekspert, så det kan også være, der er noget galt med mine indstillinger. Hvis der sidder kloge hoveder derude, som læser dette og ved, hvad der driller, må I meget gerne kommentere her.

   Jeg ved ikke så meget om havbunden ud for Svanemøllen, men mon ikke bygherrerne har styr på det :-) Jeg er i hvert fald spændt på resultatet.

   Slet
 3. Hvor er det interessant.
  Svanemøllebugten og Nordhavn er lavvandede områder, ikke sandt - og er det ikke derfor man kan fylde op, forholdsvis let, og når man så piloterer kommer man også ned til forholdsvis faste lag, eller hvordan har de mon tænkt sig at gøre det? Det må have været en spændende og stemningsfuld aftentur. Billedet er meget stemningsfuldt! Hilsener/-Donald-

  (Fandt ud af at den anden browser ikke kunne aflevere en kommentar her - men nu går det med Firefox 12.0.)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!