17.9.12

Feltarbejde i sigte

Så er det officielt!
Dagen i dag har været fyldt med gøremål og masser af små blæksprutteopgaver, der skulle ordnes inden vi i morgen fylder flyet med udstyr, mad og os selv for at flyve ud til Assumption. Jeg skal simpelthen arbejde for Seychelles Islands Foundation (SIF) vinteren over. Først på Assumption, siden på Aldabra, der er en af de mest uberørte atoller i verden, og som har været fredet som UNESCO verdensarv siden '82. På Assumption er der ingen internetforbindelse, så I vil ikke komme til at høre et eneste lille pip fra mig de næste par måneder. Til gengæld lover jeg at opdatere, så snart jeg ankommer til Aldabra.

For at gøre en lang historie kort, er aftalen kommet i stand via et godt netværk og et sammenfald af omstændigheder, der har resulteret i en ren og skær win win situation. Og dem kan vi godt lide! SIF stod akut og manglede en voluntør og jeg stod jo...ja, det ved I allerede. Altså kom aftalen i stand på rekordtid, hvilket er helt unikt, især for Seychellerne. For tre uger siden vidste jeg ikke, at det her ville komme til at ske - og i morgen får jeg lov til at rejse til et sted på kloden, hvor man ellers ikke kan få lov at gå i land uden tilladelse og acceptabelt formål. 
Weeeeheeee!

Aldabra (øverst) og Assumption (nederst) - billede lånt hos Wikipedia
To små fregner på verdenskortet - led efter dem nordvest for Madagaskar på globussen ;-)

11 kommentarer:

 1. Ej, hvor lyder det nice. Det må virkelig være drømmejobbet :) Hvor er det inspirerende at høre hvordan tingene så pludseligt kan vende til det bedre!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vildt, Cecilie :-) For to måneder siden så mit liv komplet anderledes ud. Men sådan kan det gå - så længe man accepterer og lukker mulighederne ind i sit liv.

   Slet
 2. Vi är så glada för din skull Lotte! Jätteglada!
  Kramar från oss två:)
  Karin o Uffe

  SvarSlet
 3. Godt gået Lotte...god tur, oplev en masse..pas godt på dig selv..jeg glæder mig til at høre nyt :)

  SvarSlet
 4. Det glæder mig SÅ meget, og jeg glæder mig til på et senere tidspunkt at høre alt om din tur. Sender dig gode, og varme tanker med på færden. God tur:)

  SvarSlet
 5. God tur, det er så godt at det hele flaskede sig. Jeg glæder mig til at høre mere om dine oplevelser :-)

  SvarSlet
 6. Nyd det smuksi!! Jeg glæder mig til at høre fra dig om et par måneder :-) :-) krams herfra
  Kristina Juel

  SvarSlet
 7. Det lyder vildt spændende, og godt, det ikke er Aldebaran, du bliver sendt til! ;-)
  Men har der ikke huseret ærøboere på de kanter før? Apoteksdatteren fra Ærøskøbing? Noget med planter og sån't?
  Uanset: god tur! Der bliver da også mulighed for at dykke der! Min egen datter har planer om Guinea-Bissau, men om hun får tid til dykning kan hun vist kun håbe på.

  SvarSlet
 8. Wow!

  But I will miss the Reiter Bureau updates...

  bob
  s/v Eolian
  Seattle

  SvarSlet
 9. Sådan! Glæder mig over det, man bliver utrolig lettet ved at læse det indlæg! God rejse (forsinket ønske - men det gælder også for de mange små trip som der bliver mellem lokationer indenfor Seychellerne.)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!