23.12.12

Man tager en kokospalme...og fletter en stjerne


Selvom jeg holder jul syd for ækvator og langt fra familien, er der visse ting, som stadig kan gennemføres, så de minder om juletraditionerne. Og det har vist sig, at bladene fra kokospalmen ikke kun er gode at flette kurve, tasker og hatte af - de kan også sagtens transformeres om til noget, der ligner julestjerner.
I aften pynter vi messen, jeg er meget spændt på hvad folk har i gemmerne af pynt - og om det kan hjælpe mig til at finde den julestemning, jeg - indrømmet - har temmelig svært ved at finde her i 30 graders varme.


7 kommentarer:

 1. Hur är det man säger?
  Att äpplet inte faller långt från trädet...
  Du har dina föräldrars gener att tacka för mycket Lotte! Sagolikt och skickligt gjort! Vackert, vackert.
  Önskar dig en riktigt skön, härlig jul i trettio graders värme.

  Julekramar, många, många...

  SvarSlet
 2. Glömde berätta att vi har en stor Aloe till "gran" i år...var lite sena med att få in en snötyngd, snögömd från skogen, så man tager vad man haver och det blir bra det med:)
  Firar tillsammans med Nann och hennes familj, Jon kommer hem så vi blir en hel familj i år som omväxling...kramigen

  SvarSlet
 3. Hvor er du altså bare! De er fantastiske.

  SvarSlet
 4. Den finaste formen av stjärnor! Jag har gjort 100-tals i papper men de här i gröna kokosblad tar priset!
  Ha en riktigt glaedelig jul i värmen!

  SvarSlet
 5. De stjerner er mer' end nydelige: de er pæne! Jeg har en gang prøvet med birkebark, det gik, men flethjerterne gik bedre.
  Glædelig jul!

  SvarSlet
 6. Tak allesammen. Vi havde det ret skægt med at flette de stjerner - ikke mindst fordi det endte med at blive lidt af et flettekursus, hvor også en håndfuld mænd ivrigt deltog. Meget underholdende.
  At flere af dem så endte med at blive spraymalet, det kan man jo synes om, hvad man vil. Jeg kunne bedre lide dem au naturel.

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!