20.1.13

Fra fisk til fugle


Det er blevet tid til at skifte felt. Dykkerdragt og undervandskamerahus er skyllet og hængt til tørre for en tid, mens vandrestøvler og kikkert er blevet fundet frem og støvet af.
Jeg arbejder ikke længere som frivillig for Seychelles Islands Foundation, men har nu fået både kontrakt, megalang titel (Invasive Species Technical Officer) og udsigt til lidt i lønningsposen de næste tre måneder. Dermed ændres mine arbejdsopgaver, så jeg fremover skal arbejde med fokus på fugle og altså bliver landbaseret. Tilmed i den anden ende af atollen på det vildeste og mest ufremkommelige sted. Der er udsigt til den ultimative, isolerede vildmarksoplevelse, hvor logiet er en lille enrums-metalhytte med køjesenge og udendørs das. Midt ude i ingenting (dvs. midt i totalt uspoleret natur) uden elektricitet og rindende vand. Køleskab, indendørs bad, vaskemaskine og internet bliver ren fiktion for mine tre kolleger og jeg de næste fire uger, så derfor vil der være stille her på bloggen frem til midt i februar, hvor jeg forhåbentlig har nye oplevelser at fortælle om.
Jeg er sikker på, at det første jeg har lyst til at gøre, når jeg kommer tilbage til hovedøen er at få et bad og noget koldt at drikke, så jeg garanterer ikke for en hurtig opdatering her på bloggen. Men jeg skal nok vende tilbage.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det håber jeg også, det bliver, aOa, selvom jeg godt er klar over, at det sikkert på nogle dage kommer til at trække tænder ud at skulle arbejde i det ugæstfrie terræn i 30 graders varme...

   Slet
 2. Landbaseret? Med fugle? Lyder mere som du bliver *airborne* :)

  Held og lykke, og rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha Niels, det er jo ikke mig, som skal flyve.
   Men tak! Vi får brug for en portion held, hvis projektet skal lykkes.

   Slet
 3. Ej for hulen, saa spaendende. Jeg glaeder mig til at hoere mere om the birds and the bees. :)

  SvarSlet
 4. Det bliver da alle tiders! Jeg kan sagtens undvære internet og telefon, måske ikke musik, men så kan man synge lidt en gang imellem :)

  Med hensyn til maden og konserves og frisk vand er jeg lidt bekymret, men jeg tror nu nok at jeg også kunne organisere det lidt fornuftigt :)

  Held og lykke og stort tillykke - det er virkelig alle tiders!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!