4.3.13

Undervandstænkeboks

Jeg er desværre blevet pålagt forbud mod at skrive offentligt online om mit job p.g.a. frygt for organiseret pirateri. Personligt mener jeg, at den forholdsregel fra British High Commision er lidt hysterisk, men da jeg har underskrevet en kontrakt med Seychelles Islands Foundation hvori denne klausul er indføjet, må jeg hellere holde mund. Så lige nu skal jeg lige tænke over, hvordan jeg kan fortælle jer om mine oplevelser herude, uden at komme på kant med nogen. Mens jeg tænker, sender jeg jer et lille undervandsvink her fra de sydlige breddegrader.


3 kommentarer:

 1. Stod hos slagteren i Dunkær igår, og delte den årlige halve kalv med Søren, hyggeligt. Jeg kunne fortælle, at vor Sofie har kontrakt med Statens Seruminstitut i Guinea-Bissau det næste år, han glædede sig til et snarligt gensyn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke sådan med sådan nogle globetrotterdøtre :-)

   Slet
 2. Ærligt talt er det meget fornuftigt, hvad du har fået pålagt, og hvad du ellers sikkert selv havde fundet ud af. Man skal omgå sikkerhed med grundig eftertanke.

  Det kan virke lidt hysterisk, heldigvis. Men på den anden side, hellere hysterisk end ... nej jeg tør ikke engang skrive det.

  Men der er jo så meget andet, man kan fortælle om. Og bagefter kan man skrive endnu mere om de oplevelser og den forskning, man har deltaget i. Håber det går fremad! :)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!