10.5.13

Sejladsdrømmen klar til indfrielse


SÅ SKER DET!

Faste læsere vil vide, at det ikke lige blev til noget med den oprindelige jordomsejlingsplan, men det skal ikke afholde mig fra at tage mig selv og mine drømme så alvorligt, at jeg nu vælger at udleve drømmen om at sejle til fjerne og eksotiske destinationer i nogle andre rammer.
Jeg har fået gasteplads på det gode skib, Orbit, de næste fire måneder og skal påmønstre på Chuuk i Mikronesien på mandag. Altså vinker jeg farvel til Danmark i eftermiddag og drager til Stillehavet med bagagen fuld af forventninger til eventyrlige oplevelser på oceanet. Dage fyldt med sol, dykning, sejlads og frihedsfølelse venter forude. Jeg forventer ikke at komme ret meget i nærheden af internet fra nu af og frem til september, da vi skal sejle i nogle af de mest øde områder af Stillehavet (vi skal sejle fra Chuuk via Kiribati og Marshalløerne ned til Samoa) men når det kan lade sig gøre, vil jeg selvfølgelig forsøge at få opdateret jer.

Man kan se masser af lækre billeder og læse mere om båden, ruten, besætningen etc. på Orbits hjemmeside, ligesom det er muligt at følge med på bådens blog og på dens Facebookside.

Eventyret venter!


(Billedet er lånt fra Orbits hjemmeside)

16 kommentarer:

 1. Så underbart! Det har du verkligen förtjänat. God tur!

  SvarSlet
 2. Kære Lotte. Du har investeret så meget i din drøm og fortjener nu at høste frugten af det! Jeg glæder mig så meget på dine vegne. Milde vinde herfra - Susie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Susie. Jeg er så glad for, at det endelig er lykkedes, selvom det selvfølgelig er i nogle helt andre rammer, det kommer til at foregå.

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, aOa! De første tre uger tegner godt for resten af togtet!

   Slet
 4. Lotte, du er et af de sejeste mennesker jeg "kender". Har ikke fået skrevet her siden drømmen faldt...men gud, hvor jeg beundrer dig på den måde du har rejst dig og udlever dine drømme på de mest fantastiske og eventyrlige måder! Det er så sejt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mona, du gør mig lidt mundlam - men TAK! Jeg ved ikke, om jeg er sej, men jeg ved, at jeg tager mig selv og mine drømme alvorligt. Og det føles fantastisk.

   Slet
 5. Ønsker dig rigtig god tur - selvom det da er med en snert af misundelse ;-) - ikke desto mindre ØNSKER jeg dig god tur. Nyd det og nyd også at være langt væk fra 'civilisationen'. Jeg rejste selv engang i tre måneder på Stillehavet - det var så lige i den anden ende - fra Galapagos til Tahiti, derfor min misundelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Laila - du ved jo, hvad det drejer sig om, og jeg lover at nyde det lidt for dig også :)

   Slet
 6. Jeg er ikke spor misundelig, det manglede bare, men jeg kan godt love dig for at jeg kan se mig selv på en sejlads som den du skal ud på nu. Måske er dette historien om hvordan man ender med at få noget meget bedre end godt ud af noget skidt! :) Jeg er sikker på at du passer godt på dig selv og de andre og dette er en meget bedre historie end hvad jeg har hørt før. Du må endelig skrive ned, hvis du ser en havmand eller en havfrue, hilse fra os alle sammen heroppe på landjorden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Donald, det er faktisk sådan jeg tænker. At bruddet var det bedste, der kunne ske for mig. For se nu, hvor godt det går! Endelig gør jeg det, som jeg har brugt så mange år på at forberede mig til og drømme om. Det er bare en rigtig god følelse.
   Har ikke set nogle havfolk endnu, bortset fra et par kranier af stakkels japanere, der kom af dage under operation Hailstone i 1944.

   Slet
 7. Rigtig god tur! Kommer du forbi Fatu Hiva, må du hilse: min svigersøn nedstammer fra Donna Isabel Barretas: hun opdagede sammen med sin mand Solomon-øerne, Marquessas, og, da manden døde derude, sejlede skibet hjem til Spanien via Manila og Goa: hun blev udnævnt til Spaniens første kvindelige admiral. Hun er beskrevet i engelsk wiki. Sofies svigermor ligner også en efterkommer af en sådan sej spansk pige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kommer desværre ikke til Fatu Hiva i denne omgang, Aage. Det er jo ellers en legendarisk ø, hvis ellers man kender lidt til Heierdals tidlige bedrifter :)

   Slet
 8. Hooooldnuop, det lyder spændende! Var for ikke længe siden til fantastisk fascinerende foredrag med hr. Kløvedal. I tilhører vist samme klan. God vind herfra :-)

  SvarSlet
 9. Tak, Syrlige Drops (og velkommen i kommentarfeltet!). Jeg ved ikke, om jeg egentlig bryder mig om at blive sat i bås med Kløvedal, men sejladspassionen deler vi jo unægteligt :)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!