12.12.13

Vandhundens paradis - Jule(post)kort #12


August 2013
Hvis du har bare et lille legebarn bevaret i dig (nogle af os slæber rundt på et ganske stort et af slagsen), og hvis du dertil er bare en lille smule glad for vand, vil du elske Samoa. Her er rå mængder af vandfald, floder, søer, jordfaldshuller med adgang til havet, huler fyldt med vand og selvfølgelig hele kystlinjen mod Stillehavet. Vi har tilbragt timevis med at springe, svømme, padle, dykke, snorkle, rutche og plaske i det våde element. Blandt de største oplevelser var Te Sua Ocean Trench, et tredive meter dybt hul med underjordisk forbindelse til havet. Vandet i hullet er altså salt og stiger og falder i takt med tidevandet. Her friklatrede vi på klipperne for dernæst at springe i vandet, men mærkelige - og ikke alle lige stilfulde - udspringsformer blev udforsket fra platformen for foden af den lange stige, som fører ned i hullet.
En anden rigtig god oplevelse var en halv dag tilbragt ved og i Togitogiga vandfaldet. Her overmandede de indre legebørn os fuldstændig og sidst på dagen var vi alle rynkede som rosiner og helt udkørte som en flok små børn, der har fået lov at lege i svømmehallen i timevis.
Man sover så godt om natten efter sådan en dag.

1 kommentar:

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!