12.7.10

Blopblop-video

Forleden blev jeg spurgt, om vi også kommer til at uploade små videoer undervejs på vores færd over (og i) oceanerne og svaret er et enkelt "ja" - men hvor meget det kan blive til, ved jeg endnu ikke. Dog er der ingen tvivl om, at jeg ville elske at eje dette videokamera, som er integreret i en dykkermaske. Og som det eneste af sin slags skyder i HD! Men det må komme på listen over Nice-to-have frem for Need-to-have, for der ligger ikke lige 200 £ og rasler løst i mine lommer. Men sikke en sjov, sjov gadget...
 Kameradykkerbrillen fås her.

6 kommentarer:

 1. Det kan klares for mindre end £200 i COOP's netshop.

  http://www.nettorvet.dk/show_product.aspx?dept_id=1257&pf_id=6076327

  SvarSlet
 2. Ja, det er da en fed gadget! Men ... til netbrug behøver du jo ikke at have et kamera, der optager i HD - det halve kan snildt gøre det.

  SvarSlet
 3. Off topic: jeg har lige læst alle dine sidste indlæg og jeg er imponeret over at I pludselig er kommet så langt. Det er jo tydeligt, at der ikke er så længe til afgang! :D

  SvarSlet
 4. >Claus
  Tak - jeg har også lige set den for et par uger siden i en reklame fra Computercity :-D

  SvarSlet
 5. >Bente
  Du har ret - og jeg har da heller ikke investeret i dykkerbrillen. Mit eget Canon Powershot G11 kan jo også skyde video og i selskab med mit undervandshus kan jeg nok få en del sjov og spas ud af det. Selvom jeg selvfølgelig ikke har hænderne fri så.

  SvarSlet
 6. >Jens
  Ja, det er sgu snart!!!

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!