5.6.07

050607

Dags dato er da til at huske - hvis man skulle få brug for det. En anden let erindret dato, 070707, bliver efter sigende årets største bryllupsdag - hvis det skulle interessere nogen. Bruden, jeg lige nu er i færd med at sy kjole for, skal nu ikke giftes den dag, men derimod 160607, dvs. lige om lidt. Så på denne fridag er det gået løs ved symaskinerne. Mit hoved synes efterhånden at være helt fyldt med tyl og stofbetrukne knapper - og det skulle ikke undre, hvis natten byder på drømme om silke, overlock og corsagestivere (uhuuu, det lyder nærmest lidt frækt!). Men fin bliver den, kjolen, i sin helblondebetrukne 1950'er vintagestil. Glæder mig meget til at se bruden i fuldt dullekrudt. Lægger nok et par billeder på hjemmesiden, hvis ikke her.

2 kommentarer:

  1. Ser frem til kjolebilleder - eller lød det lige en kende for metroseksuelt? Nå, ja, hvad, det er jeg jo også ;-) Har da fx barberet mig forleden, og alt muligt.

    kh

    Thorbjørn

    SvarSlet
  2. Sad og syede til alt for sent i går aftes, så nu er billederne tættere på end nogensinde - men om det bliver med bruden indeni, ved jeg endnu ikke. Altså, selvfølgelig skal hun have kjolen på, men jeg skal ikke selv med til brylluppet, så det beror på velvillighed fra hendes side. Det plejer nu ikke at være et problem...

    SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!