27.9.07

Reklamer og kastanjer

Efter endt undervisning i Svanemøllen havn valgte jeg at cykle langs søerne hjem. Man skal ikke altid vælge den samme vej (for tænk, hvis man gik glip af noget, blev mosgroet eller noget...). Telefonens kamera fik fanget lidt farver og genspejlinger fra de multikulørte lysreklamer ved Dronning Louises bro.

Efter endt fotosession hoppede jeg på cyklen igen og fortsatte min færd, blot for at blive afbrudt to minutter efter. Jeg blev beskudt! Med et lille smæld blev jeg ramt lige i knolden - oppefra...

Cykelstien vidner om, at det lige nu er højsæson for runde, blanke, brune frø, som slipper deres piggede skjold og falder til knold (eller bare til jorden).

Jeg er sikker på, at der findes en hel flok små nisser (eller måske er det gnomer?), som huserer i kastanjetræernes kroner og konkurrerer om at ramme forbipasserende cyklister. Nisse eller gnom - en af dem kan i hvert fald bryste sig af at have ramt plet i aften...

UPDATE

Jeg er tilsyneladende ikke ene om at blive bombarderet. Både Emme og Liselotte har lidt samme tort.

9 kommentarer:

 1. Skønt billede af alle lysene inde ved Søerne. Nu er det mig som bliver nostalgisk og mindes min ungdom, hvor jeg dagligt gik den vej på vej til arbejdet.

  SvarSlet
 2. Det er nu også et dejligt sted, bortset lige fra når der går algeboom i den, som det gjorde sidste sommer ;-)
  Jeg arbejdede på et tidspunkt i Frederiksborggade og har derfor både cyklet meget langs med og gået mange ture rundt om søerne. Alle byer burde have den slags åndehuller...

  SvarSlet
 3. Jeg kom også til at tænke på vinteren (i gamle dage, da der var rigtig vinter til!!!) Der stod jeg altid stille og så på, at folk løb på skøjter på Søerne. En speciel stemning.
  Og lige nu sidder jeg og roder i hukommelsen for at finde navnet på den gade, hvor jeg arbejdede på et advokatkontor....tænk, jeg kan ikke huske det! Det kommer senere... :-)

  SvarSlet
 4. NU ved jeg det :-) Men jeg var også kun 17 år, da jeg arbejdede på et kontor, der lå på Nørre Voldgade.

  SvarSlet
 5. Åh jeg savner også søerne. Og de skønne løbeture med ungerne i klapvognen og tungen ud af halsen. :-)

  SvarSlet
 6. Mrscute, det er faktisk ikke særlig sundt at løbe rundt om søerne. En enkelt tur og man har indåndet så meget udstødning, at man lige så godt kunne have røget tre cigaretter ;-)
  (Jeg har nu alligvel også selv frekventeret stierne dér i løbesko. Dog kun om vinteren, hvor der er for mørkt til at løbe på Kalvebod Brygge, som ellers er min foretrukne rute...langs vandet, du ved...)

  SvarSlet
 7. Vil det sige, at jeg bør være svært tilfreds med at løbe i Vestskoven? Er du klar over hvor meget natur og hvor lidt asfalt, der er der???

  SvarSlet
 8. Jeg ville i hvert fald ikke ønske at bytte, hvis jeg var dig ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!