17.9.07

Sporene slettes

Tid er mere værd end penge. Penge, man har brugt, kan jo forholdsvis let erstattes af andre - mens tid, som er gået, for altid er forsvundet.
Jeg er ikke velhavende i økonomisk forstand - men jeg føler mig alligevel rig. Og uanset hvordan man vælger at bruge sin tid, så er det vel det, det handler om...at sætte pris på det, man har, de ting man gjort og ikke fortryde de valg, man har foretaget. Tiden sætter sine spor, mens vi selv sætter spor på vor vej gennem tilværelsen.
Ikke alle lige vedvarende.
Og det er nok godt det samme.

4 kommentarer:

 1. Charlotte Illum Larsenmandag, 24 september, 2007

  jeg bliver rørt over dit indlæg - og tænker på at det er en af grundene til at jeg valgte at følge mit hjerte - og bosætte mig på Ærø...

  SvarSlet
 2. Jeg har en fornemmelse af, at du forstår at sætte pris på ø-livet. Det strømmer gennem din egne indlæg, at øen virkelig er gået dig i blodet.

  SvarSlet
 3. Charlotte Illum Larsenmandag, 24 september, 2007

  Du kan tro den er gået mig i blodet.. jeg bliver jo aldrig andet end en frem`me ski` herovre - men jeg føler mig helt rigtig indeni - jeg har været ude og plukke kræger - eller kri`er som i siger.. og der er lavet syltetøj af det... mmmmm

  SvarSlet
 4. Ved du hvad, mine forældre flyttede til øen for mange, mange år siden og selv er jeg født på der - men man skal helst kunne føre anerne helt tilbage til tiptip-oldeforældre for at kunne accepteres som 'ægte' Ærøbo - og helt ærligt, så stemmer jeg mere for lidt frisk blod end for indavl, grin. Det vigtigste er, at man trives, der hvor man er. Det kan være svært at komme som ny i et lille (ø)samfund, men hvis man selv er åben og forstår at vise "de indfødte" at man sætter pris på sit nye hjem, så tager de vel imod en (det er i hvert fald min egen erfaring).

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!