31.10.07

Balladen om bogen

Smittet af Madames begejstring og drevet af et udtalt ønske om at finde inspiration til en kostomlægning bestilte jeg for noget tid siden Ninka-Bernadette Mauritsons bog Kernesund familie sådan! hos Saxo.com. I går fik jeg endelig mulighed for at hente bogen på posthuset, men stor var skuffelsen, da kuverten viste sig kun at indeholde følgesedlen. En eftersøgning er iværksat hos PostDanmark, men at dømme ud fra den arbejdsramte postmedarbejders sukkende reaktion på problematikken, tvivler jeg på, at det kommer til at gå hurtigt med at opstøve min bog.

Altså skrev jeg en mail til Saxo og klagede min nød (samtidig med at jeg var så fræk at foreslå, at de brugte samme type forsendelsesemballage som Amazon). De svarede ekspedit. Det er ikke første gang de oplever, at bunden går ud af deres forsendelser og bøger forsvinder. De har fluks sendt en ny bog afsted og hvis jeg er heldig, kan jeg få den allerede i denne uge. Det er da god kundeservice! Nu håber jeg bare, det bliver i en mere solid emballage...

Hvad jeg skal gøre med den første bog - i tilfælde af at det utopiske skulle ske hos PostDanmark og de rent faktisk finder den - melder historien ikke noget om.

4 kommentarer:

 1. Det var rigtig fin service! Man får lyst til at bruge Saxo igen, når man hører din historie. Og glæd dig til bogen, husbond og jeg er helt væk, den er i den grad inspirerende ...

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig - både til bogen og over at der findes god service.

  SvarSlet
 3. Inger (eks. sister)fredag, 02 november, 2007

  Jeg overtager gerne bog nr. 2, hvis den dukker op ;o)

  SvarSlet
 4. Inger, det er hermed noteret ;-)

  SvarSlet

Jeg vil gerne høre din mening og holder meget af kommentarer. Det er ikke altid, jeg er så hurtig til at svare på dem, som jeg ville ønske, men de bliver læst hver eneste én!